Нещодавно українці отримали світле пророцтво від старця Анастасія щодо майбутнього нашої країни. У своєму пророцтві він говорить про вирішальні перемоги ЗСУ та кардинальні зміни в державі.

Старець прогнозує, що липень стане місяцем, коли український народ нарешті відчує полегшення. Відео з його пророцтвом вже набирає популярність на YouTube-каналі "Український Молитовник". Анастасій передбачає, що саме в цей період тягар війни з плечей українців почне спадати, а на полі бою ЗСУ здобуватимуть значні перемоги.

Мудрець пророкує Україні перемогу восени. Фото з відкритих джерел

Літо – період змін

Старець також пророкує, що в червні відбудеться звільнення від "темних сил", які обтяжили країну. Цей місяць стане переломним моментом, коли українці відчують справжнє полегшення. У липні закони щодо мобілізації будуть змінені, а багато чиновників втратять свої посади, відкриваючи шлях новим обличчям.

Святкування Дня незалежності світового масштабу

Особливо радісним, за словами старця Анастасія, стане святкування Дня незалежності України 24 серпня. Це буде не просто національне свято, а справжнє святкування світового масштабу, яке об’єднає українців усього світу.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Вирішальні бої та підтримка союзників

У серпні ЗСУ отримають значну кількість зброї, зокрема винищувачі F-16, що допоможе у вирішальних боях за звільнення українських земель. За прогнозом, осінь стане часом великої радості та відновлення. Західні країни продовжать підтримувати Україну, сприяючи її відбудові.

"Восени побачимо перемогу, наші землі будуть звільнені. Західні країни продовжать підтримувати нас, допомагаючи у відбудові країни. Осінь – час великої радості, відновлення", – йдеться у пророцтві Анастасія.

І хоча будь-яку інформацію від астрологів та тарологів слід сприймати як можливу, а не як точний прогноз, пророцтва Анастасія сповнені вірою в перемогу України і закликає нас дивитися на майбутнє з оптимізмом та сподіванням на краще.

Нагадаємо, Жахлива глобальна катастрофа зупинить війну: старцю Ігнату прийшло пророче бачення

Раніше ми розповідали, що Ці Знаки Зодіаку зіткнуться з проблемами у стосунках вже скоро: гороскоп на червень розкриває усі карти

Також, "Переляки закінчилися": ведичний астролог визначив, що переживе Україна влітку 2024 року