В повітряного судна відмовив двигун. Трагедія сталася 24 травня на Філіппінах біля узбережжя острова Лусон.

Там військовий літак North American OV-10 Bronco виконував тренувальний політ. Все йшло добре, поки штурмовик не почав заходити на посадку до аеропорту міста Кавіте.

Літак

У цей момент у літака Збройних сил Філіппін раптово відмовив двигун. На щастя, пілоти змогли катапультуватись. Вони опинилися у морі. Їх урятував випадково місцевий рибалка, який опинився поблизу місця авіакатастрофи.

Члени екіпажу мають незначні травми. В інциденті розуміється спеціально створена комісія. На місце прикрого інциденту викликали міліцію та мнсників, щоб доставити апарат із води на сушу та дістати постраждалих, на щастя, катапультувалися та вижили, відбувшись легким переляком.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Як повідомлялося раніше, пасажир літака влаштував істерику та бійку в салоні, внаслідок чого лайнер змушений був повернутися до аеропорту. Подія сталася на повітряному судні, що прямував рейсом Москва-Сімферополь, повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Один із пасажирів, коли літак уже піднявся у повітря, почав дико істерити. Він волав, як душевнохворий, що пілоти сплять за штурвалом і всі помруть. У салоні почалася паніка. Бортпровідники спробували заспокоїти чоловіка, що розходився. Але той шалено, за словами очевидців, почав голосно верещати, а потім почав бити одного з пасажирів телефоном по голові.

У Нью-Йорку зіткнулися літаки

Далі з ним не церемонялися. Авіадебошир також приклали кулаками по голові, потім зв'язали.

Варто зазначити, що пілоти про всяк випадок вирішили повернутися до аеропорту вильоту. Там неврівноваженого хулігану вже чекали правоохоронці та карета "швидкої допомоги".

Нагадаємо, що матуся облаштувала квартирку на горищі для свого 29-річного синочка, навіть душ є: "Ніколи не поїде".

Раніше ми повідомляли, що жінка після розлучення переспала із 720 чоловіками і поскаржилася на проблеми: "Я не з тих, хто гуляє всю ніч".