Українська співачка та представниця України на Євробаченні Злата Огнєвіч змусила понервувати шанувальників під час свого торішнього концерту у місті Біла Церква.

Під час виконання пісні "Зозуля", Злата активно тримала зв'язок із залом і виступ настільки поглинув артистку, що вона втратила пильність, і мало не отримала травми.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Злата, виконуючи пісню, вирішила підійти ближче до краю сцени, щоб протягнути шанувальникам мікрофон, проте, можливо, через світло прожекторів не помітила, як зробила крок у порожнечу.

Співачка на щастя впала з невеликої висоти та не травмувалася.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Показати ще

Після падіння Злата продовжила концерт.

Момент падіння зняли та відео з'явилося у TikTok.

Глядачка концерту, якій вдалося зафіксувати момент падіння, підтримала співачку та зазначила в описі відео, що такий випадок доводить, що Злата співає без використання фонограми.

Злата Огнєвіч. Фото: Youtube

Інші шанувальники це підтримали теплими словами у коментарях співачку: " Також була на цьому концерті 💜 Злата молодчинка) @ZLATA OGNEVICH і добре, що все добре після падіння на сцені, тому що я злякалася за неї в той момент 🙏", "А все ще говорили, що це фонграма 😏. А це живий виступ 🥰🥰🥰", " Загадуйте бажання - зірка впала 🥰"


Нагадаємо, що Злата Огнєвіч нарешті вагітна? Співачка здалася із заокругленими животиком на сцені.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч випадково побажала путіну світу і нарвалася на неприємності від українців: "Займись чимось серйозним".