Популярний у соціальних мережах та навіть не телебаченні український мольфар Макс Гордєєв озвучив свіжий прогноз. Він розповів про те, які великі міста найбільше страждатимуть від обстрілів російською армією найближчим часом. Він навіть припустив можливість евакуації із обласних центрів.

Учасник шоу "Битва екстрасенсів" порадився з вищими силами та відповів на кілька питань, що стосуються війни в Україні. Свіжий ефір вже доступний для перегляду на YouTube.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Макс Гордєєв заявив, що завдяки міжнародній підтримці та успішним діям Сил оборони на півдні 2024 року може статися звільнення низки окупованих росіянами міст, у тому числі й Маріуполя.

Однак поки що російські загарбники не дадуть нашій країні спокою. За словами мольфара, існує велика небезпека одразу для трьох обласних центрів – Харкова, Дніпра та Запоріжжя.

Популярні новини зараз

Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня

Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

"Ці міста розташовані у стратегічно важливих регіонах і можуть стати цілями для нових атак. Харків, як одне з найбільших міст на сході України, вже неодноразово зазнавав обстрілів. Дніпро та Запоріжжя відіграють ключову роль у логістиці та постачанні української армії. Влітку 2024 року ситуація може загостритися", - зазначив Гордєєв.

За його словами, мешканцям цих міст варто бути готовими до посилення заходів безпеки та навіть евакуації.

Макс також спрогнозував долю Києва найближчим часом. Він вважає, що ворог продовжуватиме намагатися атакувати українську столицю ракетами. Тому киянам варто також бути уважними, як і мешканцям Одеси, Кривого Рогу, Миколаєва та Чернігова.

Нагадаємо, "Кінець путіна наближається": карпатський мольфар назвав дату капітуляції росії.

Раніше повідомлялося, "Влітку будемо готові": у пророцтві старця виявили натяк на "переломний момент" у війні.

Також, "Зчитані миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил України у війні.