У Великій Британії з’явилася можливість придбати найбільшу пляшку горілки у світі, яка здатна сп’яніти аж 1500 людей. Ця вражаюча пляшка містить у собі неймовірну кількість – 250 літрів алкогольного напою.

Її висота перевищує два метри, що дійсно вражає. Установлена вона в аеропорту Станстед, створена компанією Au Vodka. Пляшка важить цілих 300 кілограмів і містить 259 літрів преміум-класу алкоголю. Це справжній шедевр, створений в масштабі та з тих самих матеріалів, що й стандартні пляшки об’ємом 700 мл.

Цей феноменальний контейнер встановив новий рекорд у "Книзі рекордів Гіннеса", офіційно підтвердивши себе як найбільшу пляшку горілки у світі. Попередній рекорд належав пляшці польської горілки марки Chopin, що містила у собі 200 літрів.

Цікаво, що відома компанія Au Vodka заявляє, що той, хто вирішить придбати цю пляшку, матиме змогу насолоджуватися її вмістом протягом 28 років, випиваючи порційно щодня, і все одно не вип’є її повністю, або влаштувати одну шалену, незабутню вечірку.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Алкоголь

Також варто згадати, що медичні дослідження показують, що для того, щоб сп’яніти, середній людині потрібно приблизно чотири чарки горілки. З урахуванням того, що стандартна американська порція складає 44 мл, зрозуміло, що ця пляшка може "задовольнити" аж 1500 людей.

Більше того, відомо, що кілька відомих осіб вже виявили інтерес до придбання цієї унікальної пляшки. Наразі вона виставлена в аеропорту і буде там до кінця червня, після чого буде вилучена і виставлена на продаж.

Нагадаємо, ти навіть не підозрював: справжні причини, чому заборонено "цокатися" на поминках

Раніше ми писали про те, що в Україні подорожчає алкоголь: коли стартують нові цінники на полицях

Вам буде цікаво дізнатися горілку, ніж та банан - залишай удома: що можна, і що не можна класти у великодній кошик