Експерт розповів, які імена можуть зламати життя людини. Вони несуть негативний зміст та негативну енергетику, а тому наділяють своїх володарів нещасливою долею.

Не всі імена благотворно позначаються на людині. Це певне співзвуччя звуків породжує вібрації, які впливають на життя та долю людини, формують її характер та стосунки з навколишнім світом.

Більшість імен поширені. Вони мають сакральний зміст, несуть певну енергію, з ними люди живуть віками і тому знають, як вони впливають на життя та долю людини. Але є небезпечні імена — такі, які непередбачувано і часто деструктивно впливають. Про такі імена розповів експерт, який багато років вивчає вплив імен Борис Хигір.

Так, фахівець зазначає, що основну небезпеку становлять саме вигадані імена.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Зазвичай, дітей називають традиційними іменами, які вже протягом століть закріпилися за кожною нацією. Ці імена передбачувані. Батьки самі можуть вибрати відповідне ім'я дитині, враховуючи свої смаки, поєднання з прізвищем та по батькові, почитавши опис та значення імені, здійснившись зі святцями та гороскопом. Але вигадані імена це «темна територія».

Останнім часом з'явилася мода називати дітей іменами, запозиченими із різних культових книг чи серіалів. Приміром, після виходу серила «Гра престолів» шанувальники почали називати своїх дітей іменами героїв кіносаги. Найпопулярніше ім'я – Арья.

Проте в даному випадку складно передбачити, як це ім'я позначиться на людині, який слід на ньому залишить і як вплине на долю.

Борис Хігір займається вивченням впливу імені на долю вже протягом 30 років. На своєму неабиякому досвіді він переконався, що зв'язок між людиною та ім'ям є, і він стійкий.

У той час, як традиційні імена не можуть суттєво нашкодити, то вигадані якраз здатні. Наприклад, у підлітковому віці люди з вигаданими іменами більше схильні до необачних вчинків, тікати з дому та захоплюватися руйнівними звичками (наркоманія, алкоголізм), пізніше вони частіше страждають від депресії та апатії.

Крім того, ім'я – це оберег, основний захист людини. У вигаданого імені немає сакрального значення, а, отже, людина більше схильна до негативного впливу ззовні. І це, не кажучи про те, що такі імена можуть стати причиною глузування з дитини, що може скалічити її психіку.

Таким чином, на думку експерта, не варто захоплюватися вигаданими іменами та ризикувати долею дитини. Краще зупинитися на перевіреному, щоб не зламати долю людині.

Нагадаємо про 7 чоловічих імен, які притягують успіх, як магніт: дівчата, виходимо заміж за них сміливо.

Раніше ми повідомляли, що дружина Зеленського точно у списку: 6 жіночих імен, які найбільше подобаються чоловікам.