Схоже, привиди в Британії теж втратили сенс у "життя" і вирішили піти на спокій. Доктор Пол Лі, експерт із паранормальних явищ, зауважив, що багато старих привидів просто зникли. Він провів дослідження по всій країні, намагаючись дізнатися, куди зникли духи.

Лікар оголосив , що з початку 2020 року він пов'язується з місцями, відомими своєю примарною активністю, і збирає інформацію про спостереження місцевих жителів та персоналу.

привид

Він каже, що навіть такі знамениті місця, як замок Конісбро та готель Ettington Park, які вважаються будинками безлічі привидів, зараз здаються порожніми.

"На даний момент я отримав майже 800 відповідей і навіть деякі місця, імовірно населені привидами, і люди кажуть, що за останні кілька років вони нічого не випробували"

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Привид, фото: pixabay

Лікар має ступінь у галузі ядерної фізики, і він припускає, що примари вичерпали свої природні джерела енергії і тому зникають:

"Можливо, у духів спочатку було природне джерело енергії, яке з часом вичерпалося, залишивши їх без резервів для подальшого прояву".

Однак він залишає надію на те, що привиди можуть "перезаряджатися", повертаючись у світ живих після довгої відсутності.

Читайте також: мила мишка з пустелі виявилася супер-хижаком, який виє на Місяць і вбиває всіх поспіль

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що пара пішла на страшний "атракціон" і побачила примар: три пари дитячих ніг біжать

Вам буде цікаво дізнатися про ладовище Проклятих або навіть Острів занедбаних ляльок: 5 наймістичніших місць, про які ви могли не знати