Квадратура Меркурія та Сатурна в середині тижня спровокує для багатьох повторне вирішення проблем та завдань, на яких раніше було поставлено крапку.

З'єднання Сонця та Меркурія трохи згладить напругу першої половини тижня. Поліпшення настрою та самопочуття відчують практично всі представники Зодіакального кола, а це майже одразу додасть активності та позитиву в навколишню обстановку.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Якщо ви дасте волю забобонам і несвідомим страхам, то вони можуть дуже серйозно отруїти ваше життя. Намагайтеся не брати на себе чужих проблем і не відкладайте нічого на потім. Сміливо починайте нові проекти та знайомтеся з новими людьми. Також добре складаються спроби помиритися та "перезапустити" старі стосунки. Успіх любить сміливих, тобто вас. У четвер остерігайтеся пов'язувати себе зобов'язаннями та обіцянками, які, як ви підозрюєте, можуть загрожувати вам неприємностями. Наприкінці тижня проведіть час приємно: прийміть у себе близьких друзів або самі сходіть у гості.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

В Україні пенсіонерам дозволили відмовитися від виплат: у чому суть "маніпуляцій"

Показати ще

Цього тижня подорожі або переїзди повинні виявитися для вас дуже вдалими. За допомогою своєї чарівності ви багато чого зможете досягти, але й зловживати ним не варто. У середині тижня можливе виникнення деяких проблем, для вирішення яких необхідно виявити обачність та витримку, це допоможе вам досягти бажаних результатів. У четвер не відмовляйтеся від допомоги та підтримки близьких людей.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Зараз настає час, найбільш сприятливий для кар'єри та вирішення важливих справ. У понеділок, обстоюючи свій авторитет та компетентність у присутності більш обізнаних у цій справі людей, бажано не особливо наполягати. У середу людина з минулого може спробувати повернутися у ваше життя. Будьте милосердні і пам'ятайте, що всі заслуговують на другий шанс. Можливість блиснути своєю ерудицією з'явиться у вас у четвер, також буде багато телефонних переговорів, поїздок та зустрічей. У другій половині тижня вам знадобиться така якість, як дипломатичність. У суботу можлива дуже серйозна розмова зі старим другом.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У понеділок вам не завадить захист своїх інтересів, але конфліктувати з оточуючими через дрібниці небажано, кожне своє слово та дію необхідно продумати. У середу очікується багато цікавої інформації, але надходити вона буде великими порціями і в сумбурному викладі, так що постарайтеся нічого не проґавити і не переплутати. П'ятниця найбільша вдала для мандрівників, на цей день добре планувати поїздки. У вихідні у відносинах із друзями ймовірна деяка напруженість. Різноманітних запевнень та обіцянок допомоги ви можете отримати більше, ніж достатньо, проте ваші плани та надії можуть виправдатися не повністю.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Прислухайтеся цього тижня до мудрих порад оточуючих, постарайтеся трохи стримати свої амбіції та запити. Подолати певні труднощі і досягти хороших результатів ви зможете тільки в тому випадку, якщо будете терплячі і перестанете вимагати від життя все й одразу. Ситуація, що склалася на початку тижня, може відчувати вашу працелюбність і працездатність, краще заздалегідь продумати головні завдання і цілі на поточний момент і слідувати їм. Четвер може виявитися повним спокус і розчарувань, але якщо ви гідно витримаєте це випробування, то надовго забезпечите себе засобами. Не відмовляйтеся від запрошення друзів у неділю.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Традиційний підхід до вирішення проблем на цьому тижні бути не зовсім вдалим, спробуйте переглянути деякі погляди. У середу у вас може виникнути ефект дежа-вю, хоча не виключено, що все це й справді вже проходило у вас перед очима: ті самі ситуації, ті ж люди, схожі слова та ваша на них реакція. У четвер у деяких людей може з'явитися заздрість до вас і змиритися з фактом вашої переваги їм буде складно. У суботу, можливо, сімейні проблеми несподівано обрушаться вам на голову, так що заздалегідь наберіться терпіння і сил для вирішення.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень сприятливий для творчості та сприяє діловим успіхам. У вівторок постарайтеся не піддаватися спокусам, вчасно відходьте убік і перемикайте увагу на щось інше. Просування службовими сходами багато в чому залежатиме тільки вас самих, почніть використовувати свої нові розробки, начальство обов'язково їх оцінить. Тим не менш, будьте обережні і не приймайте поспішних рішень. Вівторок гарний для поїздок та відряджень, четвер обіцяє вам допомогу та підтримку друзів. Дипломатичність та чарівність у суботу дозволять вам подолати будь-які перешкоди.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень, що наступив, може виявитися емоційно напруженим, всі ваші досягнення будуть так чи інакше пов'язані з подоланням труднощів. Живіть справжнім, радійте миттєвим подіям та перестаньте думати про проблеми завтрашнього дня. Якщо напередодні сталися конфлікти, у вівторок ви отримаєте шанс подолати їхні наслідки. У середу до вас може прийти вирішення важливого завдання, яке раніше здавалося нездійсненним. Ваш життєвий потенціал зростає, ваш оптимізм заражає оточуючих, отже, настав час звернути увагу на перспективні проекти. Принесіть собі та своїм близьким задоволення, організуйте спільний відпочинок, але від далеких поїздок бажано відмовитися.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні ви будете схильні несвідомо дражнити Фортуну, що марно. Прояви азарту зараз зовсім недоречні, тому постарайтеся тримати себе в руках. Втім, образливість і амбітність зараз теж не принесуть користі, пожинати плоди своєї праці вам доведеться трохи пізніше. Уникати можливих конфліктних ситуацій вам допоможуть прозорливість та інтуїція, вони виявляться на висоті, але при цьому у вас може змінитися думка про деяких друзів. При філософському підході до життя ви легко вийдете більш високий рівень свідомості.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень подарує вам відчуття внутрішньої волі. Продовжуйте активно рухайтеся до наміченої мети, зараз ваші партнери допоможуть та підтримають вас. Якщо ви всі продумали і прийняли рішення про зміну роботи, то цей тиждень дуже сприятливий для такого кроку. Не беріться у вівторок за кілька справ відразу, навряд чи ноша виявиться вам не під силу. У четвер можливі дрібні негаразди в галузі ділових переговорів. У другій половині тижня пильної уваги від вас вимагатимуть діти. У вихідні ви можете стати перед вибором: або цікаво провести час, або заробити хороші гроші.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не тисніть на людей своїм авторитетом, надайте своєму оточенню більше свободи у виборі. Цього тижня ваше терпіння переможе все. Не поспішайте відкладати справи через задоволення поговорити з людиною, яку ви давно не бачили, зараз це може стати великою помилкою. У середині тижня у справах, які вимагають від вас ініціативи та творчості, успіх вам буде забезпечено. У п'ятницю не відмовляйтеся від запрошення, його варто прийняти, і тоді ви отримаєте можливість знайти як мінімум цікавого співрозмовника.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні має знайтися вдалий вирішення досить заплутаної проблеми, що, у свою чергу, потягне за собою вашу можливу участь у досить ризикованому заході. Зараз вам краще бути у злагоді з інтересами колективу та сильно не виділятися. Нових справ у вівторок краще не планувати, для цього бажано використовувати середовище, воно якнайкраще підходить для втілення в життя важливих для вас ідей. Для творчості та розкриття творчого потенціалу сприятлива п'ятниця. Вихідні дні постарайтеся провести вдома та присвятити їх сім'ї.

Нагадаємо про гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб.

Раніше ми повідомляли про найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.