У своєму новому інтерв'ю відомий мольфар Макс Гордєєв озвучив пророцтва про майбутній хід воєнних дій на теренах, які зараз окуповані росіянами.

За його словами, найближчим часом розпочнуться події, які призведуть до звільнення деяких наших земель від ворожих військ. Гордєєв попереджає, що на певних напрямках бойові зіткнення вестимуться з особливою жорстокістю, проте успіх буде на боці Збройних Сил України.

ЗСУ / фото: Pinterest

"Я бачу, що українські війська будуть проводити успішні контратаки, що призведе до звільнення деяких територій. Однак російські сили також намагатимуться утримувати свої позиції та проводити локальні наступи", - зазначає він.

За його прогнозами, найбільш гарячі точки протистояння та ключові зміни розташування ворожих військ відбудуться в районі Донецька та Луганська, де запеклі бої досягнуть найбільшої інтенсивності.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Українські сили завдяки невпинній підтримці західних союзників та новим постачанням озброєнь зможуть зміцнити свої оборонні рубежі та створити необхідні умови для успішного проведення наступальних операцій. Очікується, що лінія фронту постійно зазнаватиме змін відповідно до перемог і обох сторін конфлікту.

ЗСУ / фото: The Washington Post

Надзвичайно важливо буде пильно стежити за ситуацією на місцях і бути готовими до стрімких змін у бойовій обстановці.

Гордєєв застерігає, що, незважаючи на невтішні прогнози, українцям потрібно зберігати непохитний дух та єдність, адже саме це допоможе нашим захисникам завоювати переможну хвилю на фронті.

Нагадаємо, гривня стане просто папірцем? Мольфар здивував фінансовим прогнозом

Як повідомляв "Знай.uа", аномальна спека, зливи та інші сюрпризи: синоптики розповіли, яка погода чекає на українців протягом робочого тижня

Знай.ua писав, нового зростання цін не уникнути: українців попередили, коли це почнеться