Поліпшить тенденції тижня поєднання Венери та Меркурія, яке зробить міжособистісне спілкування більш гармонійним, а романтичну сферу більшості представників Зодіаку – позитивною та цікавою.

Повний місяць у Козерозі, який відбудеться в ніч із п'ятниці на суботу, порушить питання, пов'язані з досягненнями результатів, постановкою цілей та плануванням. Це також слушний час для самоаналізу.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Поспішайте цього тижня реалізовувати свої потаємні мрії, адже ці дні відкривають перед вами блискучі перспективи. Нові знайомства та зустрічі виявляться плідними, хоч і не відразу. У першій половині тижня варто закласти фундамент для майбутніх звершень, а в другій вам доведеться доводити начальству, що ви здатні багато на що. Виявіть розумну стриманість у незнайомій обстановці, це дозволить уникнути непорозумінь.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК

Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів

Показати ще

Постарайтеся навести лад і в паперах, і в особистих відносинах, і в голові, зберігаючи при цьому емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. У понеділок поїздки та відрядження будуть вдалими, можливо навіть далека подорож, яка дозволить вам досягти успіху у справах. У середу не пропустіть можливість для сходження кар'єрними сходами. У четвер можливі приємні події в особистому плані. У суботу постарайтеся вибратися за місто чи відвідати цікаву виставку чи концерт.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень дасть вам можливість виявити свої найкращі якості. У середу через розбіжності з начальством можливі проблеми на роботі, Але хто б зрештою не мав рацію, починати відкриті бойові дії з цього приводу все ж таки не варто. Намагайтеся в середині тижня завершити розпочаті справи і поки не покладати на себе нових обов'язків. Стримуйте свої емоції, інакше в запалі ви можете наговорити багато такого, про що потім довго шкодуватимете.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні все у вас все виходитиме легко, як би само собою, так що постарайтеся не прогаяти такий сприятливий шанс, подарований вам долею. Задоволення принесе навіть рутинна робота, не кажучи про діяльність осмислену та активну: важливі контакти, поїздки та переговори порадують позитивними результатами. На нових партнерів бажано звернути більшу увагу, серед них може затесатися таємний недоброзичливець. Другу половину тижня присвятіть індивідуальній творчості.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Постарайтеся найближчими днями не з'ясовувати стосунків із начальством, і, по можливості, рідше трапляйтеся йому на очі. Слідкуйте за своїми словами, ретельно обмірковуйте те, що плануєте сказати. Обставини вівторка можуть спричинити перегляд ваших принципів і стереотипів поведінки. Тим, хто займається громадською діяльністю, супроводжуватиме успіх. Залишіть рутину, займіться розкриттям свого творчого потенціалу та приділяйте улюбленій творчій роботі більше часу. У суботу можливе загострення стосунків із дітьми.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні є можливість поїздки за кордон, яка дуже сприятливо позначиться на вашій долі. Не відмовляйтеся від неї, можливість удачі дуже велика. При спілкуванні з колегами намагайтеся розповідати про себе якомога менше, тоді у недоброзичливців не буде інформації для пліток. До будь-якої справи підходьте творчо та будьте уважні до голосу своєї інтуїції, тоді наприкінці тижня ви отримаєте вагомі результати.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Наступний тиждень якнайкраще підходить для творчості та кар'єри. Ваша працездатність здивує оточуючих, а зосередженість та акуратність буде відзначена, і навіть, можливо, винагороджена. Проте особисті стосунки зараз краще не з'ясовувати, дійти єдиної думки навряд чи вдасться. Зараз ви будете сповнені сил і нових ідей, а якась інформація, отримана вами в четвер, може пробудити інтерес до інших культур та звичаїв. Найсприятливішим для вас днем ​​стане п'ятниця.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви будете непохитними у прояві власної волі та інтенсивними у прагненнях, а всі дні виявляться заповнені активністю, несподіваними зустрічами та сприятливими обставинами. Близькі вам людям щосили намагатимуться допомогти вам у просуванні до бажаних вами цілей. У четвер вас може відвідати розчарування, але наступний день має підняти настрій. У вихідні дні, схоже, доведеться зайнятися вирішенням побутових проблем, що накопичилися.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку тижня нічого значного бажано не робити, зміни зараз ні до чого хорошого не приведуть. Зосередьтеся виключно на службових справах та не упускайте контактів з людьми, які корисні вам у професійному плані. У вівторок на вас може чекати приємна звістка. Другу половину тижня можна присвятити власній освіті. У четвер з'явиться можливість розглянути важливу для вас проблему уважніше. Недільна зустріч розширить коло вашого спілкування та поповнить його цікавими людьми.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Продовжуйте працювати та ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування та моральне задоволення. Займіться придбанням нових професійних умінь і не забудьте про інтелектуальну сферу діяльності – це кроки ще більшого успіху. Понеділок – гарний день для коротких поїздок та здійснення необхідних покупок. У середу можливі цікаві ділові пропозиції, для їх реалізації можна сміливо розраховувати на підтримку друзів. У суботу в сімейному колі постарайтеся виявляти стриманість і уникати конфліктів, інакше не виключені чвари та скандали.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не поспішайте будувати цього тижня наполеонівські плани, будьте скромнішими і тримайте свої задуми в секреті, тоді у вас буде більше шансів їх реалізувати. Подумайте про підвищення вашого професійного рівня. Поступливість та бажання йти на компроміс допоможуть вам уникнути багатьох конфліктних ситуацій. У п'ятницю можна зайнятися пошуком нової роботи, якщо така думка має місце. Вихідні бажано провести у комфортній обстановці.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень обіцяє бути досить напруженим, тому озброїться терпінням і зібраністю. У вівторок бажано не попадатися на очі начальству. У четвер будьте обережні та уникайте будь-яких авантюр, вони можуть завдати непоправних втрат. У п'ятницю ваш сумлінний підхід до роботи буде гідно оцінений. У суботу ви зрозумієте, що насправді немає жодних перепон для досягнення мети, треба лише виявити більше самостійності та зацікавленості. Неділю повністю присвятіть відпочинку.

Нагадаємо про гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб.

Раніше ми повідомляли про найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.