В авіаційній галузі безпека пасажирів є найвищим пріоритетом. Під час одного із рейсів виникла ситуація, коли деякі пасажири порушили встановлені правила поведінки на борту.

Стюардеса повідомила, що через недотримання вимог безпеки вильоту не відбудеться доти, доки відповідальні за інцидент особи не покинуть літак. Відео того, що сталося, було опубліковано в соціальній мережі X (Twitter).

Літак, кадр з відео

"Шановні пасажири, повідомляємо, що через порушення правил польоту ми не можемо почати виліт. Нам довелося повернутися. Зараз ми чекаємо на тих, хто не виконав вимог, щоб вони залишили борт літака. З міркувань безпеки ми не можемо продовжувати рейс таким чином", - оголосила стюардеса.

Після посадки літака співробітник авіакомпанії підійшов до батька та сина, причетних до інциденту, та супроводжував їх на вихід з повітряного судна.

Популярні новини зараз

Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня

Показати ще

BBN Airlines, літак, фото з відкритих джерел

Незважаючи на незручності, пов'язані із затримкою вильоту, авіаперевізник діяв відповідно до встановлених протоколів безпеки, забезпечуючи максимальний рівень захисту решти пасажирів. Як виявилося, все сталося через те, що дитина просто відмовилася пристебнути ремінь безпеки. Він навіть не слухав свого тата.

Нагадаємо, літак з військовими на борту відмовив двигун: місцевий рибалка побачив випадково

Як повідомляв "Знай.uа", незабаром оцінку 4,9 ставитимуть пілотам повітряного таксі: що ми про це знаємо

Знай.ua писав, потрібні співробітники? У США розпочали роботу перші авіарейси для собак