Нова гіпотеза, висунута групою вчених з Гарварду та Технологічного університету Монтани, стверджує, що незрозумілі аномальні явища, відомі як НЛО, можуть бути результатом діяльності високорозвиненої цивілізації, яка живе глибоко під поверхнею Землі.

Ця теорія, опублікована у статті на Futurism, пропонує радикально новий погляд на питання походження НЛО та можливості існування таємної цивілізації прямо під нашими ногами.

Вчені припускають, що НЛО можуть бути ознакою присутності розумних істот, які ховаються під землею або ж серед нас, прикидаючись звичайними людьми. "Вони можуть ховатися прямо тут, на Землі, наприклад, під поверхнею або в її околицях, на Місяці. Також вони можуть ходити серед нас, прикидаючись звичайними людьми", - йдеться у статті.

прибульці

Дослідники розглядають декілька теорій щодо походження НЛО:

Популярні новини зараз

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Показати ще
  1. Цивілізація, що існувала мільйони років тому, могла зберегти свої технології та спостерігає за нами.
  2. Вони могли еволюціонувати окремо від людства і ховаються від нашого сприйняття.
  3. Істоти могли прибути з інших планет або навіть з майбутнього.
  4. Можливо, це не стільки технологічні, скільки надприродні істоти.

Дослідження також вказує на те, що спостереження НЛО поруч із потенційними підземними точками доступу, такими як вулкани, можуть свідчити про існування підземних або підводних баз. Колишній представник Палати представників США Майк Галлахер висловив припущення, що НЛО можуть бути пов'язані з давньою цивілізацією, яка ховається на Землі весь цей час.

Автори статті визнають, що їхні теорії є дуже "надуманими" і потребують здорового аналізу. "Деякі відомі нам невідомі аномальні явища настільки дивні, що ситуація вимагає нетрадиційних пояснень. Подібні гіпотези малоймовірні, але ми не повинні виключати жодної можливості", - підсумовують дослідники.

Нагадаємо, Жінки та чоловіки відчувають біль по різному – науковці пояснили чому

Раніше ми розповідали, що Природні катаклізми наближають Землю до небаченого виверження супервулкану - відлік розпочався

Також, Чому сучасний світ робить нас нещасними: вчені зробили відкриття, яке багато пояснює