Відомий український астролог Влад Росс висловив свій прогноз щодо майбутнього перебігу подій у війні з окупантами. За його словами, якщо на найближчих президентських виборах у США переможе Ніккі Гейлі, це стане переломним моментом та принесе Україні довгоочікувану перемогу.

Астролог зазначає, що поточна адміністрація Джо Байдена та його радник Джейк Салліван відверто тиснуть на Володимира Зеленського, вимагаючи поступок у вигляді територіальних втрат.

Командування ЗСУ, фото: Facebook

"Нас переконують, щоб ми капітулювали, віддали свої території. Взагалі я дуже раджу Володимиру Зеленському ще трохи почекати і перетерпіти Джо Байдена та Джейка Саллівана, щоб дочекатися, коли вони підуть. Зараз можна погоджуватися і тягнути час але до того часу, як у Білий дім зайде новий президент США", - зазначає он.

Водночас, астролог переконаний, що недавній Саміт світу у Швейцарії розпочав процес завершення війни. Другий "тайм" відбудеться у Саудівській Аравії.

Популярні новини зараз

"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро

Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу

В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб

Рос переконаний, що другий міжнародний саміт із припинення бойових дій справді матиме місце в Саудівській Аравії. На його думку, саме ця зустріч стане визначальною та принесе Україні омріяну перемогу над російським агресором.

Втім, слід пам'ятати, що астрологія, ворожіння та інші подібні практики немає наукової основи.

Нагадаємо, Ілон Маск передбачає кінець смартфонів: дзвонитимемо силою думки

Як повідомляв "Знай.uа", тариф на світло: скільки доведеться платити, якщо удари по енергосистемі триватимуть

Знай.ua писав, вчені готують людство до 25 годин на добу - це може статися відносно "швидко"