Відомий український астролог Влад Росс зробив сенсаційне передбачення: перемога України в конфлікті може залежати від жінки-президента США. У своєму інтерв’ю він заявив, що якщо Ніккі Гейлі стане наступним президентом Сполучених Штатів, це принесе Україні перемогу.

Влад Росс радить президенту України Володимиру Зеленському терпляче дочекатися змін у політичній ситуації в США. Він переконаний, що нинішній президент Джо Байден та його радник Джейк Салліван не сприяють вирішенню конфлікту на користь України. "Зараз важливо витримати цей час, але коли новий президент зайде до Білого дому, ситуація зміниться," – підкреслив астролог.

Вибори в США. Фото з відкритих джерел

Росс вважає, що нещодавній Саміт миру у Швейцарії став початком кінця війни. За його словами, перший етап перемир'я вже розпочався, і його продовження слід очікувати на другому саміті, який відбудеться в Саудівській Аравії. Візит Зеленського до цієї країни напередодні швейцарського саміту зміцнив впевненість астролога у цьому передбаченні.

Варто пам'ятати, що астрологія, тарологія, нумерологія та інші форми ворожіння не є науками. Передбачення часто мають розважальний характер і не можуть гарантувати стовідсоткової точності. Тому сприймати їх слід як можливий сценарій, а не як незаперечний факт.

Популярні новини зараз

Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному

Позбавлять прописки без вашого відома – хто ризикує стати "безхатьком"

Танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Показати ще

Нагадаємо, "Росія приречена на поразку": у пророцтві старця знайшли дуже гарну новину для всіх українців

Раніше ми розповідали, що "Потрібно запасатися ресурсам": відомий екстрасенс озвучив тривожний прогноз на зиму 2024 року

Також, Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом