Тригон Меркурія та Сатурна на початку тижня оптимізує робочі процеси, допоможе швидко отримати необхідні знання чи навички, а також сприятиме вирішенню кар'єрних питань.

Наступна квадратура Меркурія та Хірона виллється у високий рівень конфліктності та претензій до світу у слабких особистостей. Гармонійний секстиль Марса і Венери в суботу сприятиме відносинам — як існуючим, так і таким, що недавно почалися.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Необхідно раціонально розподілити сили протягом тижня. Вам супроводжуватиме успіх у пошуках роботи та оформленні документів, тиждень може закласти міцний фундамент для кар'єрного зростання. Щоб успішно втілити в життя задуми та плани, ви повинні стати поступливими та дипломатичними. У середу зверніть увагу на взаємини з колегами по роботі. Постарайтеся дійти з ними конструктивної угоди, тоді ви отримаєте шанс органічно використовувати колег для вирішення власних завдань.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

Наступний тиждень навряд чи буде рівним і спокійним, вам доведеться багато чого освоїти, змінити і покращити. Ймовірно виникнення низки заплутаних проблем, вирішувати які необхідно відразу. Починаючи з вівторка, може розпочатись смуга успіхів. Ваша персона привертатиме до себе підвищену увагу, ви можете сміливо брати участь у публічних виступах, вони принесуть вам успіх та визнання. Зміна місця проживання або подорож, безперечно, піде вам на користь.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Гарний час для відпустки на море, по можливості, організуйте це для себе. Цього тижня вам бажано контролювати свої емоції, адже зараз ви можете виявитись занадто запальними і навіть агресивними. Це явно буде пов'язане зі складнощами по службі або через роздратування при контакті з офіційними інстанціями. У п'ятницю не плануйте поїздки та важливі справи, краще перенесіть їх на інший день, оскільки великий шанс виявитись ошуканими. У суботу може виникнути потреба серйозно зайнятися домашніми справами.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Зараз вам щастить, у понеділок і середу можливі конструктивні ділові зустрічі, які мають відкрити перед вами нові привабливі перспективи. У четвер підвищена працездатність дозволить впоратися з справами, що накопичилися, але її результати багато в чому залежатимуть від вашої акуратності. Постарайтеся цього тижня нікого не посвячувати у ваші плани, конкуренти не сплять. Одкровень щодо вашого особистого життя теж бажано уникати. У вихідні дні приділіть трохи часу родичам, вони будуть дуже вдячні.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня всі ваші задуми реалізовуватимуться як за помахом чарівної палички, про такі результати своєї діяльності ви навіть і не мріяли. Все зроблене вами помітять і гідно оцінять. У середині тижня може виникнути ситуація, коли вам доведеться відповідати як за себе, так і інших. Постарайтеся не розпорошуватися на дрібниці, зараз вам бажано сконцентрувати свої зусилля для досягнення найголовнішої на даний момент мети.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Найближчими днями вам необхідно приділити своїй роботі ще більше уваги. Отримати задоволення від своєї праці та досягти найкращого результату вам допоможуть сумлінність та зосередженість під час виконання роботи. На обставини, що складаються, намагайтеся дивитися реалістично, це вбереже вас від розчарування. І не втрачайте душевної рівноваги, тільки так ви уникнете стресів.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня правильно обрана стратегія допоможе вам у реалізації планів, при цьому дуже важливо не втрачати швидкості реакції. Понеділок може виявитися важливим днем ​​для початку втілення в життя ваших нових проектів, постарайтеся не упускати інформацію та приділіть належну увагу оточуючим людям. У середу негативні емоції бажано тримати під контролем та не планувати серйозних справ та зустрічей. У четвер можливе енергетичне піднесення, яке забезпечить вам гарний настрій. Друга половина тижня прихильна до ремонтних робіт та інших змін, пов'язаних з вашим будинком чи дачею.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не чіпляйтеся за минулі досягнення, зберіться з силами і почніть долати новий рубіж, витрачені зусилля будуть винагороджені сповна. Від авантюр, пов'язаних із легким збагаченням та азартними іграми, бажано триматися подалі. Зараз у вас може початися період кар'єрного зростання, але постарайтеся не розпорошуватися по дрібницях і робити те, до чого лежить ваша душа. Ваша співчутливість – приємна риса характеру, але все ж таки не дозволяйте оточуючим досягати успіху за ваш рахунок. Не посвячуйте нікого у свої оригінальні ідеї, збережіть їх у таємниці до слушної нагоди.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Загалом досить сприятливий тиждень, без будь-яких хвилювань і тривог. У понеділок, завдяки вашій зібраності та відповідальності, можуть вирішитися практично всі проблеми, які досі сильно хвилювали вас. Притаманна вам розважливість не підведе вас і на цьому тижні, не дозволивши вам пуститися в такі привабливі з першого погляду авантюри. Особливо вдалим щодо цього буде п'ятниця. Занепокоєння про дітей притаманне вам зараз більшою мірою, ніж зазвичай, але це зайвий привід для хвилювання, адже їм нічого не загрожує. Суботу постарайтеся провести за містом у компанії добрих друзів.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нарешті справи, над якими ви працювали спільно з друзями, завершаться з небувалим успіхом. Тепер ви можете відмовитись від деяких пропозицій, які вам категорично не подобаються, хоч це трохи та егоїстично, але цілком нормально. На початку тижня вам доведеться опинитися в епіцентрі подій, не завжди приємних, постарайтеся стримувати емоції та не зриватися. У середині тижня рутинній роботі доведеться присвятити багато часу. У четвер поїздки, відрядження та початок подорожей будуть найуспішнішими.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам доведеться дуже напружений тиждень, почнуть накопичуватися і постійно нагадувати про своє існування дрібні турботи. Тиждень хоч і сприятливий для ділових контактів та роботи з інформацією, але розраховувати на щоденну плідну роботу все ж таки не варто. Один день, найкраще вівторок, бажано повністю присвятити винятково рутинним питанням. Найсприятливішим днем ​​для прийому гостей стане четвер. У неділю постарайтеся нікуди не ходити і проведіть його, якщо це можливо, на самоті або в родинному колі.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Зараз ви можете опинитися перед вибором дороги, якою вам варто піти, але будь-яка з них приведе вас до наміченої мети. Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою, вона все одно нікуди від вас не дінеться. У вівторок та середу на вас, швидше за все, обрушиться лавина різних справ та турбот. Якщо вам з ними не впоратися, не соромтеся попросити допомоги у друзів. Розмова з начальством виявиться конструктивною в середу, вас не тільки почують, а й гідно оцінять. Відрядження та подорожі будуть вдалими у п'ятницю. Вихідні дні бажано провести в колі ваших близьких людей.

Нагадаємо про гороскоп на червень-2024 для всіх знаків Зодіаку: можливість Овнів, приємні події Близнюків та прохання Риб.

Раніше ми повідомляли про найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.