Фортуна багатства та заробітку обіцяє посміхнутися трьом представникам знаків Зодіаку.

На порозі другого місяця літа астрологи обіцяють кардинальні зміни, особливо зазначено, що ситуація зміниться у фінансовому плані для деяких знаків Зодіаку.

Гроші. Фото: Youtube

Близнюкам пощастить із грошима у перші три тижні. Чекайте на несподівані грошові надходження. Ймовірно, ви отримаєте хорошу премію або неабияку надбавку до зарплати. Є шанс отримати спадок.

Партнерство у бізнесі буде дуже добре. Нове джерело доходу може стати основною подією місяця. Водночас не довіряйте сліпо навіть своїм найближчим соратникам, а виявляйте обережність.

Популярні новини зараз

50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає

Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті

Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті

Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки

Показати ще

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Левам пощастить у питанні збільшення фінансів. Начальники будуть задоволені вами, і винагорода буде відповідною. Вся ваша важка робота в минулому дасть свої плоди. Ви можете потішити себе деякими предметами розкоші.

Враховуйте свої витрати до кінця місяця. Для ділових людей цей місяць буде вдалим у фінансовому плані. Ваші інвестиції принесуть багаті дивіденди, і бізнес зростатиме як на дріжджах.

Знак зодіаку Лев. Фото: Youtube

Терезам початок липня обіцяє бути добрим часом у фінансовому плані. Якщо ви очікуєте на зростання доходу, то ви, ймовірно, отримаєте збільшення горошевого потоку. Ви можете виграти кілька конкурсів чи лотерей. І будете дуже задоволені припливом грошей. Однак додаткові витрати можуть викликати у вас певне занепокоєння до кінця місяця. Діловим людям зірки пророкують успіх у всіх починаннях.

Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що "судний день" буде вже у серпні 2024 року: що значить дата "трьох вісімок" і як її пережити.

Раніше ми повідомляли про найточніший рунічний гороскоп для знаків Зодіаку на літо-2024: перешкоди Риб, очищення Терезів і зростання Раків.