В індійському штаті Мадх'я-Прадеш натовп до смерті побив чоловіка, винного у вбивстві павича. Інцидент стався увечері у селі Ласудія Атрі округу Німуч.

Місцеві жителі побачили чотирьох людей, які бігли полями, і погналися за ними. В результаті вони схопили одного з втікачів та виявили у нього чотирьох мертвих павичів. Після цього натовп сільських жителів побив чоловіка та залишив його лежати у полі.

Поліція забрала постраждалого до лікарні, де він пізніше помер. Як відомо, в Індії павич - національна птахів. Полювання та вбивство цих птахів заборонено.

Згідно з індійським Законом про ліси від 1972 року, особи, визнані винними, можуть бути позбавлені волі на строк до семи років.

Популярні новини зараз

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Уточнюється, що шокуючий інцидент стався лише через два дні після того, як трьох людей із того ж району розділили та побили за те, що вони нібито викрали козу.

Нагадаємо, що монстр із минулого: у Намібії знайдено скам'янілості гігантської саламандри. Відкриття, яке змінює уявлення про минуле.

Раніше повідомляли, що нове відкриття археологів перевертає уявлення про раннє виноробство: коли наші предки почали пити. У Греції вчені виявили стародавні залишки посуду зі слідами вина.

Також стало відомо, що єгипетські й поряд не стояли: вчені розкопали унікальні піраміди – ховалися близько 1000 років. Вчені обстежили ділянку площею понад 5000 квадратних метрів.