Світ кіно обговорює можливість повернення однієї з найулюбленіших комедійних драм. Компанія Disney активно працює над сиквелом культового фільму "Диявол носить Prada", який вперше вийшов на екрани в 2006 році. Сценаристка першої частини, Алін Брош Маккена, вже веде перемовини щодо написання сценарію продовження.

Серед шанувальників фільму виникає багато запитань: чи повернуться улюблені актори до своїх ролей? Поки що офіційних підтверджень немає, проте чутки і сподівання зростають. Центральною фігурою нового фільму залишиться неперевершена головна редакторка модного журналу Runway – Міранда Прістлі, роль якої в оригінальному фільмі виконала Меріл Стріп.

Диявол носить Prada чекає продовження. Фото: скріншот фільму

Цього разу сюжет розгортатиметься навколо Міранди, яка намагається зберегти свій вплив у світі моди в умовах занепаду друкованих видань. Її суперницею стане колишня помічниця Емілі Чарльтон, яка згодом очолила групу компаній люкс-класу.

Ідея сиквелу почала активно обговорюватись ще до прем'єри театральної постановки "Диявол носить Prada" в Лондоні. Хоча Меріл Стріп, Енн Гетевей і Емілі Блант наразі не коментували новину, шанувальники з нетерпінням чекають їхнього повернення.

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Оригінальний фільм був знятий за мотивами роману Лорен Вайсбергер і став справжнім проривом у 2000-х роках. В Україні стрічка вийшла у прокат у жовтні 2006 року, і з тих пір завоювала серця багатьох глядачів.

Диявол носить Prada». Фото: скріншот фільму

Фільм розповідає про молоду дівчину Енді Сакс, яку зіграла Енн Гетевей, що працює помічницею у жорсткої і вимогливої редакторки. Картина не тільки принесла чималі касові збори, заробивши $326,7 млн по всьому світу, але й стала важливим культурним явищем.

Меріл Стріп за роль Міранди Прістлі отримала "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль у комедії, а дизайнер костюмів Патриція Філд була номінована на "Оскар".

Нагадаємо, "Піратів Карибського моря" продовжать, а ось Джонні Деппа – ні: що відомо про два нові фільми

Раніше ми розповідали, що "Ілюзія обману" повертається з новим фільмом та старими героями: коли чекати на прем'єру

Також, "Збирач душ" лякає до істерики: Ніколас Кейдж знявся в "найстрашнішому фільмі 10-річчя"