Секстиль Сонця та Урану в середині тижня – це час нових ідей та підходів, прогресивних методів вирішення звичних проблем.

Завершить тиждень цілий «букет» аспектів, напружених і гармонійних, спільно з Повним Місяцем у знаку Козерога . Квадратура Меркурія та Урана відбудеться одночасно з секстилем Венери та Юпітера, що з одного боку, принесе велику удачливість у матеріальних справах, а, з іншого боку, внесе несподівані та не завжди приємні зміни до поточних упорядкованих процесів.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Підніміться над суєтою і постарайтеся максимально використати надані вам можливості та шанси. У вівторок не виключені конфліктні ситуації, цього дня у справах везіння може і підвести, багато дратуватиме, а ваша ініціатива може виявитися не дуже вдалою. Невдоволення партнерами по роботі має пройти наступного дня, і ви забудете про розбіжності. Ближче до вихідних постарайтеся внести у своє життя більшу різноманітність.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

Вистачить на ситу старість: яку пенсію нарахують мобілізованим українцям

Українців залишать в злиднях: готують жорсткі перевірки усім

Конфіскація майна ухилянтів: що буде з власністю, оформлену на дружину

"Київводоканал" звернувся до всіх: що потрібно зробити

Показати ще

Займатися тим, що ви запланували цього тижня, може виявитися важким, тому краще відразу приготуватися до деяких можливих змін у планах. Не виключено, що у першу половину тижня вам доведеться витратити багато часу на вирішення чужих проблем. Особливого ентузіазму це заняття, звичайно, не викличе, зате дасть безцінний досвід самовідданої відмови від особистих домагань. У п'ятницю ви можете отримати приємну звістку, при правильному тлумаченні якої ви покращите своє фінансове становище.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень буде сповнений подіями та враженнями. Свою конфліктність постарайтеся використовувати лише у своєчасних та необхідних на даний момент діях. Ви впораєтеся майже з усіма важливими справами, навіть з тими, до яких раніше ніяк не доходили руки. Дійте з наказу почуттів і у вас все має вийти. У другій половині тижня нові зустрічі відбудуться дуже вдало.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень принесе вам задоволення від ділових зустрічей та контактів, а громадська діяльність може вимагати від вас набагато більше часу, ніж зазвичай. Серйозність та оптимізм дозволять вам досягти намічених цілей та перейти до нових завдань. У середу продумайте свої цілі на найближчий місяць. Постарайтеся не виявляти свій бурхливий темперамент, будьте стриманими і не відхиляйтеся від наміченої стратегії в діях. У неділю немає сенсу тиснути на оточуючих лобовою атакою, ви нічого не досягнете, шукайте інший вихід зі становища.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам необхідно продумати план своїх дій і не витрачати зайві сили на метушню та порожнє спілкування. Намагайтеся уникати в понеділок перевантажень на роботі, стан вашого здоров'я набагато важливіший. У вівторок на вас можуть чекати розчарування. Дозвольте собі в середу визнати, що ви вибрали вдалу мету, цим можна пишатися. Якщо до вас звернуться за допомогою, не відмовляйтеся, але й не звалюйте на себе тягар чужих проблем. Вихідні дні краще провести у комфортній обстановці.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваші бажання та реальні дії можуть прийти зараз до певного дисонансу. Можливо, ви вирішите, що оточуючі вас просто використовують і нічого не дають натомість. Повірте, це зовсім негаразд. У вівторок вам доведеться утихомирити своє самолюбство і підкоритися розпорядженням вищих. У четвер ви ризикуєте стати жертвою неправильної інформації. У суботу постарайтеся вчасно зупинитись, щоб не спровокувати сварки з близькими людьми.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Одним із найвдаліших днів може стати понеділок, коли все у вас виходитиме, коли зможуть реалізуватися ваші професійні задуми, а атмосфера на роботі буде доброзичливою та комфортною. Зараз можна подумати про додатковий заробіток, ця думка виявиться вдалою та своєчасною. Ділові зустрічі найкраще планувати на середу. Докладіть у п'ятницю трохи зусиль, ви залишитеся задоволені отриманими результатами.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Фоном цього тижня можуть стати для вас чудовий настрій та впевненість у своїх силах. У понеділок проблеми із зв'язком відкладуть призначену зустріч на невизначений період. У вівторок не варто кидатися в крайнощі, хапаючись багато справ одночасно, постарайтеся вибрати головну справу і довести її до кінця. Відстоюючи в середу свою думку, виявите кмітливість і кмітливість, і тоді ви зможете отримати все необхідне для просування вашої справи.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для запобігання ситуацій, що перешкоджають розкриттю вашого творчого потенціалу, вам необхідно виявити цього тижня терпіння та стриманість у прояві емоцій. Ділових зустрічей на середу краще не планувати. У ввічливих дискусіях та запеклих суперечках вам необхідно не лише дотримуватись своєї точки зору, а й чути аргументи своїх опонентів. Не будьте надмірно впертим, зараз саме час змінити світовідчуття та викинути застарілі погляди з вашого життя. Вихідні дні потішать вас приємними подіями.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вас чекає успіх у професійній сфері та бізнесі. Якщо обсяг роботи на тиждень і не здивує вас, результати праці можуть засмутити. Прихильна увага начальства може привернути вашу здатність утримувати в пам'яті найдрібніші подробиці. Четвер вдалий для ризику та прийняття швидких рішень. Один із вихідних бажано провести за містом. У неділю не виливайте у довірчій розмові всю душу, вас можуть або неправильно зрозуміти, або спробують використати сказане проти вас, трохи спотворивши вашу версію.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні постарайтеся відразу і на повну силу приступити до своїх обов'язків. Будьте уважні з документами, можливі певні проблеми. Середовище хороше для творчої чи наукової роботи, вам вдасться втілити в життя низку давніх задумів. У п'ятницю можливі інтриги, тож будьте обачнішими з колегами. У вихідні дні постарайтеся не вступати в бурхливі суперечки з оточуючими, ви лише зіпсуєте свої нерви. Краще згадайте про домашні справи, що накопичилися, і постарайтеся розібратися з ними.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам знадобиться спокій і розважливість. Багато ваших бажань здійсняться, якщо будете менше говорити і краще зберігати свої таємниці. У понеділок інтуїція має підказати вам, як правильно зробити черговий ривок кар'єрними сходами. У метушні робочого дня в середу ви ризикуєте пропустити важливий дзвінок, тому краще не відходити далеко від телефону. П'ятниця загрожує суперечками та конфліктами, постарайтеся не провокувати на це оточуючих.

Нагадаємо про гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козерогів, поїздка Овнів та розваги Близнюків.

Раніше ми повідомляли, що гроші ллються річкою лише підставляйте гаманець: 3 знаки Зодіаку, яких у липні накриє фінансова хвиля.