Іноді справжнє кохання проявляється у найнесподіваніших формах, і історія Міла та Керолін якраз із таких випадків.

У 1987 році Міл і Керолін зустрілися в барі в Колорадо, і з того часу вони стали нерозлучними. Але через кілька років у Керолін діагностували розсіяний склероз, і Міл став її головним опікуном.

Стан Керолін погіршувався, і розмови про те, як Міл житиме без неї, почали з'являтися все частіше.

Пенсіонерка / фото: Pixabay

У 2011 році Керолін вирішила, що не хоче залишити Міла одного і наполягла, щоб він знайшов собі нове кохання. Це було непросто, але вона була твердо налаштована допомогти своєму чоловікові навіть після смерті.

Популярні новини зараз

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

На початку 2019 року, коли Керолін вирішила припинити лікування, вона наполягла на тому, щоб Міл завів профіль на сайті знайомств.

"Ось так я і виявив, що створюю профіль на сайті знайомств, друкуючи опис себе як доброї і дбайливої ​​людини – слова, які Керолін диктувала мені, не встаючи з ліжка. «Я люблю її, і це те , чого вона хоче», – подумав я, завантажуючи свою фотографію, яку обрала Керолін", – розповів Міл.

Пенсіонер з ноутбуком. Фото з відкритих джерел

Наприкінці 2019 року Міл зустрів Джен, жінку, яка не злякалася його складної історії та поділяла його інтереси.

"Вдома я намагався чесно відповідати на запитання Керолін. Було важко сказати їй, що ми з Джен поцілувалися, але Керолін, здавалося, була в захваті. «Отже, – сказала вона, – коли я зможу з нею зустрітися?»

Між ними зав'язалися теплі стосунки, і Джен швидко порозумілася з Керолін, ставши її подругою. Вона переїхала жити до Міла і Керолін була тільки рада бачити, як Міл починає новий розділ свого життя і зміцнює новий зв'язок.

"Поки я закохувався в неї, вони з Керолін ставали кращими друзями. Але в міру того, як зростала моя любов до Джен, зростало і моє почуття провини. Це було схоже на зраду, хоча я знав, що саме цього й хотіла Керолін. Якщо вона ревнувала, то приховувала це від мене. Проте я боровся. Знаючи, що жити їй залишилося недовго, Керолін хотіла святкувати життя."

Щасливі пенсіонери

Коли Керолін пішла з життя у вересні 2020 року, Міл і Джен продовжили її спадщину кохання та турботи. У серпні 2022 року вони одружилися, а весільну сукню Керолін стало вбранням для дівчаток-квіточниць.

"Мій племінник був розпорядником і говорив про Керолін на церемонії. "Вона знала, що ти не зможеш знайти жінку", – пожартував він, – "тому їй довелося вибрати її для тебе!", – розповів Джиммі.

А ми нагадуємо, два пенсіонери вирішили накласти на себе руки в один день: не хотіли стати "зомбі"

Раніше стало відомо про те, що Кеті Перрі подала до суду на 84-річного ветерана війни: хоче "обібрати до нитки" діда з деменцією

Вам буде цікаво дізнатися, пенсіонерка купила 3 ​​лотерейні квитки та "зірвала" куш у свій день народження