У Тайвані розгорнулася драма, гідна мильної опери. Чоловік на ім'я Хао подав розлучення зі своєю дружиною Сюань після того, як вона почала брати з нього гроші за секс. Їй заважала його вага і не вистачало "умінь" у ліжку, тож вона вирішила вимагати від нього "плату" за інтимні моменти.

Хао та Сюань одружилися у 2014 році і мають двох дітей. Проблеми почалися через три роки, коли Сюань спочатку обмежила секс до одного разу на місяць. Через два роки вона взагалі відмовилася від близькості і, за чутками, сказала його родичам, що він "надто товстий" та "некомпетентний".

Про це розповіли у New York Post.

Подружжя, фото: kh.vgorode.ua

Поступово Хао почав почуватися зайвим, і 2021 року подав на розлучення. Але Сюань пообіцяла покращити їхні стосунки, і Хао відкликав позов, навіть зареєструвавши їхній будинок на її ім'я. На жаль, Сюань невдовзі повернулася до своїх старих методів: вона почала вимагати 15 доларів за кожен сексуальний акт чи навіть розмову.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Ця "плата за секс" стала останньою краплею для Хао і він знову подав на розлучення цього року. Суддя задовольнив його запит, заявивши, що їхній шлюб був "холодним і складно виправним". Хао та Сюань не спілкувалися безпосередньо два роки, використовуючи лише через месенджери.

Секс, фото з вільних джерел

До речі, це не перший випадок, коли хтось ставить цінник на інтимні відносини. У 2014 році дружина з Тайваню теж брала гроші у чоловіка за секс, їжу та спілкування, бо він не вносив достатньо коштів у сімейний бюджет.

За словами адвоката з розлучень Джеймса Секстона, фінансові труднощі та проблеми у спальні – це основні причини розлучень. Він вважає, що сексуальна "посуха" може призвести до зради, тому що чоловіки часто хочуть просто сексу, а жінки шукають якість.

Нагадаємо, "Ходова довжина": вчені з'ясували, який, на думку жінок, ідеальний розмір чоловічого "огірочка"

Раніше ми писали про те, що тисячі українських біженців у Британії під загрозою бездомності та експлуатації

Крім того, Знай.ua повідомляв, дівчина, вагітна протягом 12 років, готується до ролі бабусі в 40: у малюка буде "100 нянь"