Дівчина померла під час операції зі збільшення сідниць, яку проводила некваліфікований косметолог.

22-річна Міка Шабасова з рф померла всього через 10 хвилин після того, як їй ввела місцеву анестезію її подруга, яка мала провести операцію. Викликали швидку допомогу, але на момент прибуття медиків росіянка вже померла.

Міка Шабасова, фото із соцмереж

У Слідчому комітеті Росії повідомили: "22-річна мешканка Махачкали, перебуваючи в гостях у подруги, яка проводить косметичні процедури вдома, померла на місці після введення анестетика. Наразі встановлюються всі обставини, що сталося".

Косметолог у справі Ума М. тепер перебуває під домашнім арештом, допоки поліція розслідує смерть. Уми, колишньої офіціантки, не мали ліцензії на проведення косметичних операцій, але вона збільшувала губи, щоки та сідниці клієнтів у "домашній хірургії", де трагічно загинула Шабасова.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Повідомляється, що косметолог пропонувала процедуру, яка призвела до смерті жертви лише за 200 доларів після того, як вона пройшла двотижневий курс.

Клієнтка горе-косметолога, фото із соцмереж

Один із друзів Міки Шабасової сказав, що попередив свою подругу, щоб вона не проходила процедури.

"Косметолог, яка мала робити операцію, тільки нещодавно отримала сертифікат, — сказав він. — Пройшла двотижневий курс і стала косметологом. До цього займалася нарощуванням вій. Міка пішла до неї, тому що Ума — її подруга, виключно через довіру".

Нагадаємо, що парфум протримається 24 години: як затримати аромат на тілі довше, секретні способи.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка, яка вмирає, знайшла жінку своєму чоловікові, поселила в будинку і стала з нею дружити.