На думку Макса Гордєєва, пророцтва якого часто збуваються, все горітиме і "летітиме", це стосується абсолютно всієї влади в Росії, зокрема Кремля.

Українці не в змозі витримати очікування нашої перемоги, прагнуть дізнатися, яке наше майбутнє, і що чекає на нашого ворога.

Макс Гордєєв. Фото: скриншот YouTube

Екстрасенс Макс Гордєєв, який нещодавно називає себе мольфаром, розклав карти Таро, щоб дізнатися, ким буде наступник подорожі. Про це Гордєєв розповів в ефірі "Ранку у Великому Місті".

В інформаційному полі обговорюють, хто змістить путіна на "троні". За словами Макса Гордєєва, можливість того, що Михайло Мішустін, прем'єр-міністр, Росії буде президентом - нульова.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Що буде Мішустін президентом Гордєєв заявив:

"Такого ніколи не буде. Сьогодні досить часто трапляється карта Башти, тому це дуже добре. Вона вказує на те, що на Росію скоро чекає розвал" – заявив Гордєєв.

мішустін. Фото: скриншот YouTube

Він зазначив, що з Мішустіним щось трапиться. На думку Гордєєва, незабаром у Росії відбудуться значні події, які неможливо буде зупинити, там усе розвалюватиметься.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Нагадаємо, що "Настане переломний момент": астролог назвав дату закінчення війни в Україні.

Раніше ми повідомляли, що "Після довгих мук - заживемо" : що передбачали Україні всесвітньо відомі провидці.

Також стало відомо, що замах на путіна, кінець війни , "коли зійде восьмий" та програш США: розкрито пророцтво Ванги на 2025 рік.