На нещодавньому заході для фанатів Disney було багато справді крутих анонсів. Студія представила деталі кількох нових фільмів та проектів, які незабаром з'являться на екранах, і поділилася цим з BBC.

Ось що нового приготував Disney для фанатів:

  • "Аватар: Вогонь і попіл" – Джеймс Кемерон анонсував третину «Аватара», яка вийде 19 грудня 2025 року. У цьому фільмі на нас чекають нові культури, середовище та істоти на Пандорі, які ми раніше не бачили. Кемерон обіцяє, що фільм буде зовсім іншим, ніж ми очікуємо.

  • "Мандалорець і Грогу" – Американський актор Джон Фавро представив новий фільм у всесвіті "Зоряних війн", де Педро Паскаль знову повернеться до ролі Мандалорца. Зйомки вже розпочалися, а прем'єра запланована на травень 2026 року.

Аватар: скрін з відео

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще
  • Сіквел "Чумової п'ятниці" – Ліндсей Лохан та Джеймі Лі Кертіс, зірки комедії 2003 року, оголосили про продовження «Чумова п'ятниця», яке вийде 2025 року.

  • "Крижане серце" – Режисер Дженніфер Лі підтвердила, що до франшизи додадуться два нові фільми, щоб відповісти на запитання, що залишилися після «Крижаного серця 2». Третя частина мультфільму вийде 2027 року.

  • Новий серіал від Disney та Pixar – Піт Доктер анонсував анімаційний серіал «Виробництво снів» у всесвіті «Головоломка», який вийде 2025 року. Сюжет розгорнеться між першою та другою частинами фільму.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Disney створили "переконливого" робота: навчився відчувати душею, а не сухими командами

Вам буде цікаво дізнатися, магія Disney повертається: всі подробиці про Disney Epic Mickey: Rebrushed

Читайте також, "Піратів Карибського моря" продовжать, а ось Джонні Деппа – ні: що відомо про два нові фільми