Netflix підігрів інтерес до Arcane новим тизером другого сезону, але увагу привернуло не тільки це. Усього за день до виходу цього тизера в інтернеті з'явилися витік п'яти епізодів другого сезону, незважаючи на те, що офіційна прем'єра намічена на листопад 2024 року.

Витік виявився частиною більшого інциденту, в результаті якого були оприлюднені епізоди інших популярних аніме, таких як "Dandadan", "Ranma ½" і "Terminator Zero".

Всі ці матеріали містять тимчасові мітки, водяні знаки з позначкою "Тільки для внутрішнього використання" та анотації для музики та звукових ефектів, що вказує на витік з внутрішніх джерел компанії.

Тепер про "Arcane". У новому ролику, названому "Ворог мого ворога" (Enemy of My Enemy), ми бачимо Джинкс у напруженій сцені протистояння з бандитами, які тероризують місто Заун. Вона стикається з труднощами, але у критичний момент отримує допомогу, яка може змінити результат битви.

Сюжет другого сезону продовжує розвиватись одразу після подій першого. Після руйнівних дій Джинкс, Пілтовер та Заун готуються до повномасштабної війни. У центрі уваги опиняються Кейтлін Кірамман і Вай, які отримали завдання заарештувати Джинкс, знищити виробництва шиммера і усунути прихильників Сілко, що залишилися.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Крім них, у новому сезоні з'являться й інші знайомі персонажі, такі як Екко та Хеймердінгер, які також відіграють важливі ролі, хоча їхні плани поки що залишаються незрозумілими.

Другий сезон Arcane стане фіналом цієї історії, але для фанатів всесвіту League of Legends є хороші новини. Riot Games і студія Fortiche вже оголосили про продовження співпраці, що означає, що на нас чекають нові медіа-проекти з цього всесвіту.

Озвучуватимуть головних героїнь знову Елла Пернелл, відома за серіалом "Fallout", і Хейлі Стайнфелд, яку багато хто знає по ролі в "Соколіному оці".

Нагадаємо, "Вразила мене": фронтмен Imagine Dragons зізнався, що спізнюється на концерти через League of Legends

Раніше ми писали про те, що фанатам Disney належить подивитися купу всього: дати виходу "Аватар 3", "Мандалорець" і не тільки

Крім того, Знай.ua повідомляв, Шрек повернеться на великий екран, а Осел отримає власний фільм: фанатів порадували датою