Водій вантажівки з Лос-Анджелеса, що народився з двома статевими органами, розповідає про своє незвичайне інтимне життя, говорячи, що кільком його коханкам подобалося, що в нього "їх" кілька.

Чоловік, на прізвисько "Танк", страждає на дифалію, генетичну аномалію, при якій чоловік народжується з двома органами нижче живота. Про це повідомляє New-York Post.

За даними Національного інституту охорони здоров'я, це захворювання неймовірно рідкісне і, за оцінками, торкається менше 1000 чоловіків та хлопчиків у Сполучених Штатах Америки. Танк розповів, що його відправили до центру тримання під вартою для неповнолітніх після того, як у віці 12 років його засудили за ненавмисне вбивство. Танк був незайманим до свого звільнення з-під варти у віці 24 років і мав намір максимально використати свій зайвий орган після звільнення.

"Жінки не вірять, коли я кажу їм, що у мене два статеві органи, але потім я відвожу їх до кімнати і даю можливість це побачити", - зазначає він.

Популярні новини зараз

Мобілізованим оголосили важливе нововведення

Нові правила роздягнуть водіїв до нитки

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Він також зазначив, що він може "закінчити одночасно", навіть якщо використовуватиме лише один із органів. Але здебільшого додатковий "подарунок долі" дуже заважає йому в спальні. Бо використовувати один із них під час інтиму — складно, а два — може бути боляче. Тож він вирішив зробити операцію.

Нагадаємо, що лікарі намагалися врятувати дівчину 45 хвилин після сюрпризу від хлопця-турку: летіла зі скелі 30 метрів.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка, яка вмирає, знайшла жінку своєму чоловікові, поселила в будинку і стала з нею дружити.