Відомий український підприємець зі світу шоу-бізнесу, колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко накинувся із критикою на лідера фанатського клубу співака Леру Барон. У свою чергу, Лера анонсувала пісню, з якою артист планує повернутися на естраду, і взагалі в інформаційний простір України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів, журналісти якого мають доступ до прихованої сторінки Саші Горбенка у мережі Facebook.

Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram

Колишній продюсер українського співака Олега Винника Олександр Горбенко оприлюднив велике повідомлення в соцмережі, в якому висловився про зникнення з публічного простору музиканта з початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну і поставив під сумнів його допомогу ЗСУ. Повідомлення стало реакцією на анонс нової пісні Винника, першої за часи великої війни, яким поділилася голова його фан-клубу "Вовчиці" Валерія Барон.

"Як засновник та ідеолог всього цього двіжу, констатую: "Вовчиці" мімікрували і перетворилися на залишкову фракцію, осад, який випав на дно - в співтовариство міньйонів "Барон і підбароновики". Власне, мій публічний коментар на все лайно, яке вони безвідповідально багато років дряпали на мою адресу. Багато літер, але, даруйте, накипіло", - написав Горбенко.

Популярні новини зараз

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Експродюсер зазначив, що Винник зривав концерти, пропускав виступи, зривав інтерв'ю, фотосесії та заплановані під час спільної роботи публікації у ЗМІ. Він назвав співака "жалюгідним мемом і посміховиськом".

"Вам достеменно відомо, що є причиною дивної поведінки, неадекватних слів і вчинків артиста, який став жалюгідним мемом і посміховиськом для всієї країни. Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але вперто півтора роки розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверте марення про якусь зраду з боку продюсера та команди, як мантру, наполегливо повторювати цю нісенітницю", - заявив Горбенко, звертаючись до Валерії Барон.

Публікація Лери Барон, скріншот: Instagram

Він звинуватив керівницю фан-клубу співака у брехні про діяльність його фонду та благодійну допомогу під час війни. Екс-продюсер навів приклади успішної волонтерської діяльності Ірини Федишин, Артема Пивоварова, Олександра Пономарьова, Михайла Хоми, Андрія Хливнюка, Олі Полякової та закликав команду Винника надати звіт про його волонтерську діяльність.

Він назвав діяльність Валерії Барон та фонду "пральні, створеної з однією примітивною метою - відбілити персонажа, який з усіх технічних отворів дав під себе відпрацьованим тосолом".

Лєра Барон и Олег Винник, фото: Instagram

У квітні 2023 року Олександр Горбенко повідомив, що розірвав співпрацю із Винником. Він уточнив, що права на музичний матеріал артиста належать його компанії.

Куди пропав Винник після 24 лютого 2022 року

У червні 2023 року Вінник дав інтерв'ю, в якому повідомляв, що не має доступу до соцмереж, тому не давав знати про себе фанатам протягом півтора року. У тому ж інтерв'ю він зазначив, що вважав недоречним звертатися до українців, коли він сам у Німеччині.

Олег Винник зізнався, що виїхав із України 26 лютого 2022 року. Він також заявив, що за останні понад 10 років близько 40 разів бачив сон, у якому виїжджав з-під обстрілів та вибухів.

Олег Винник, кадр з відео

Також варто розповісти, що 12 липня 2022 року адвокат Винника підтвердила, що співак залишив Україну. Причиною переїзду артиста до Німеччини, де він жив останні 20 років, назвала його проблеми зі здоров'ям. Вона також зазначила, що Винник допомагає ЗСУ, але не афішує цього. Версію про здоров'я розвинув і блогер Богдан Беспалов, заявивши, що Винник переніс онкологічне захворювання і зараз у Німеччині, де, ймовірно, і залишиться.

Нагадаємо, "Гроші закінчилися?": українки різко відреагували на "повернення" Олега Винника.

Раніше повідомлялося, Олег Винник після зради фан-бази повертається з новим хітом: "Гидливо, вовчиці".

Також, "Вибір зроблено, відповідатимуть": Олег Винник та Влад Яма отримали жорсткий вирок.