У Новій Зеландії благодійна організація Auckland City Mission випадково розіслала продуктові набори з цукерками, які містили амфетамін. За даними організації, до 400 людей могли отримати ці небезпечні солодощі.

Цукерки були передані анонімно в закритій упаковці, і після того, як троє осіб, зокрема дитина, звернулися по медичну допомогу, стало відомо про їхній вміст. На щастя, ніхто не залишився в лікарні.

Організація з'ясувала проблему, коли один із отримувачів повідомив про "дивний смак" цукерок. Після цього їх було відправлено на перевірку, яка показала, що в зразках містився смертельно небезпечний рівень метамфетаміну – близько 3 грамів у кожному льодянику, що еквівалентно 300 дозам наркотику.

Цукерки

Популярні новини зараз

Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії

Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати

Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Поліція припускає, що інцидент стався випадково, але розслідування триває. Влада попередила населення про небезпечні цукерки та закликала тих, хто отримав льодяники бренду Rinda в жовтій упаковці, негайно зв'язатися з правоохоронними органами.

Також наш портал інформував, жорстокий ураган "Деббі" обрушився на жителів США, але приніс із собою багато кокаїну

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Instagram-модель та подруга Ді Капріо тримала у рабстві жінок та дітей: "Я можу сказати, що я Ісус"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" обіцяє інтернет навіть без світла: як залишатися онлайн під час відключень