Всі ми важко працюємо для того, щоб заробляти гроші на життя, але іноді дивимося на всі боки і бачимо людей, яким це вдається набагато легше.

У чому їх секрет? Цілком імовірно, вони знають, як притягувати грошові потоки до свого будинку. Після прочитання цієї інформації і ви будете знати, що має бути у вашій оселі для цього.

Людина, яка тримає гроші в руці

Червоний колір

У феншуй червоний колір вважається особливо потужним, тому що він асоціюється з вогненним елементом та надає фінансовим потокам енергію та силу. Це можуть бути статуетки, свічки або китайські ліхтарики. Важливо дотримуватися гармонії: червоний є найкращим акцентом у нейтральному інтер'єрі.

"Музика вітру"

Відома як "музика вітру" з металевими трубочками, ця декоративна елемент вважається здатною руйнувати негативну енергію та залучати добробут. Рекомендується розмістити її біля вікна або між вікном і дверима, щоб зберегти фінансові потоки в будинку.

Популярні новини зараз

Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Живі рослини

Живі рослини важливі для феншуй, тому що вони оновлюють енергію та покращують атмосферу будинку. Вони не лише прикрашають інтер'єр, а й створюють нові робочі можливості.

Ідея для кашпо з квітами / фото: Woodstar

Планування приміщень

Важливо враховувати планування приміщень: уникайте розташування дверей навпроти вікон, щоб зберегти фінансові ресурси. У разі такої конфігурації рекомендується використовувати музику вітру для збереження енергії будинку.

Нагадаємо, що зарплату не піднімають, а грошей не вистачає: розумні люди кладуть під двері для багатства.

Раніше ми повідомляли, що краще скоріше переїхати: у квартирі під яким номером на вас чекатимуть нещастя.