Ретроградний Меркурій потихеньку підповзає до свого завершення, залишилося потерпіти цей тиждень та половину наступного.

Але і без цього мандрівника вистачає небесних тіл, що впливають на всі знаки зодіаку.

У понеділок повня на осі Лев-Водолій запускає хвилю оновлення та надає можливість скинути пута старих шаблонів реагування. Зверніть увагу на фінансову сферу, чи правильно ви розподіляєте грошові потоки, а також прояв творчих талантів.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Риб у понеділок чекає на подарунок від колег, успішне працевлаштування та інші приємні події на роботі. Ще комусь нагодиться придбати елітну побутову техніку або потрібний для роботи інструмент. Буде вдало вирішено питання тих, хто шукає домашній персонал. Якщо у Риб було неважливо зі здоров'ям, у понеділок справи підуть на лад. Тема роботи, відносин із колегами, домашніх обов'язків та здоров'я буде актуальна до вихідних. На вихідних на перший план вийдуть питання співробітництва та партнерства. Це час для весілля, різних домовленостей, виступів на публіці та угод. У неділю небажано їхати за кордон та спілкуватися з іноземцями.

Популярні новини зараз

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Водоліїв у понеділок чекає щаслива подія у партнерстві. У коханні це може бути весілля, пропозиція чи знайомство з майбутнім супутником життя. У діловому житті – поява перспективних партнерів та клієнтів, вдала угода, угода. Потім до вихідних тема співробітництва та партнерства залишиться однією з найактуальніших. Крім того, у вівторок і в першу половину середовища буде можливість відпочити, зайнятися своїми хобі або добре повеселитися. Потім, з полудня середи до вихідних, буде багато дрібної роботи. Вихідні будуть тривожними. Вони починають місяць, протягом якого Водоліям доведеться зіткнутися зі складною ситуацією в будь-якій сфері життя. У неділю не варто займатися роботою та спілкуватися з начальством.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Козорогів у понеділок чекає вдале рішення болісного питання, що сильно турбує їх. Декому пощастить із грошима. Ще понеділок хороший для хірургічних операцій - вони пройдуть на рідкість вдало. У вівторок та вранці середи буде багато дрібної роботи. Також не заважає зайнятися здоров'ям – лікування буде особливо ефективним. Потім, з полудня середи до п'ятниці, йде час партнерства та співпраці. На вихідних Козерогів зацікавить те, що відбувається не поряд. Багато хто поїде за кордон, почне готуватися до такої поїздки або активно спілкуватиметься в Мережі з людьми здалеку. У неділю будуть неприємності чи сварка у спілкуванні з друзями.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стрільців у понеділок чекає великий успіх за кордоном. Стрільці зустрінуть її і якщо поїдуть за кордон, і у спілкуванні з іноземцями (зокрема до Мережі). Може несподівано прийти гарна звістка здалеку. Також день вдалий для заробітку та подарунків, пов'язаних із закордоном, для успішного вирішення справ у суді. Вівторок та перша половина середовища – час для партнерства та співпраці. Потім до вихідних Стрільці будуть дещо тривожними. Їх притягуватимуть небезпеки. У них буде примхливий, уразливий настрій. Багатьом доведеться мати справу із важкими речами. На вихідних Стрільці стануть честолюбнішими і почнуть будувати кар'єрні плани. У неділю треба боятися ізоляції та таємних ворогів.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіонів у понеділок чекає яскравий успіх у роботі. Більшість це буде нагорода за минулі заслуги. Для яких треба діяти зараз незалежно від того, що там було в минулому. До вихідних робота залишиться хвилюючою темою. Крім того, у вівторок і середу з ранку Скорпіонів тягтиме до небезпек. З полудня середи до вихідних багато хто для роботи спілкуватиметься з іноземцями, шукатиме відповіді на професійні питання в Мережі, деякі вирушать у закордонне відрядження. На вихідні багато часу буде віддано друзям. У неділю потрібно бути особливо обережними: можлива травма, серйозна сварка через власну поведінку або якась неприємність.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Терезів у понеділок чекають великі успіхи у спілкуванні з друзями та однодумцями. Багато хто приєднається до престижної спільноти, групи людей. У деяких з'явиться впливовий покровитель, а якщо Терезам вже хтось протегує, то можна чекати від цієї людини суттєвої допомоги. З другої половини середовища і до вихідних увагу Терезів буде зайнято діловими та робочими питаннями. На вихідних Терези відчують себе ізольованими від звичного кола. Деяких справ змусять сидіти вдома і зосереджено працювати, у деяких роз'їдуться всі знайомі, а деякі й спілкуватимуться, але не знайдуть ні в кому розуміння. Терезам може стати відома якась таємниця. У неділю потрібно бути дбайливими з речами та грошима.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Діви у будні будуть дуже товариські та рухливі. Їх тягтиме на прогулянки, в компанії, на пізнавальні заходи та екскурсії або, навпаки, захочеться осісти вдома та заглибитись у навчання чи добру книгу. Останнє навіть ймовірніше, адже обстановка зараз сприяє самотності: чи Девам не хочеться спілкування, чи всі знайомі зникли хто куди. У вівторок буде складно порозумітися зі співрозмовником, а поїздці завадять несподівані обставини. У четвер та п'ятницю буде розмова на тему кохання, а в деяких Дів з'явиться натхнення у сфері літературної творчості. На вихідних Діви блищатимуть. Вони "вийдуть із підпілля" і неодмінно заявлять про себе світові. Все складеться вдало, тільки в неділю потрібно обережніше переходити дорогу.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Леви до вихідних будуть у центрі уваги. Втім, у вихідні теж, але їх це менше цікавитиме. Якщо у будні їм будуть важливі саморозвиток та самопрезентація, то на вихідних їх інтереси підуть у сферу матеріального. У понеділок на Львів чекає великий успіх чи добра важлива подія. Вівторок та першу половину середи варто присвятити друзям. З полудня середи і до вихідних з'явиться внутрішнє відчуження та самотність. Спілкування не радуватиме. Ці дні краще провести вдома, зосередившись на заняттях, у яких потрібна тиша та самота. У вихідні тема грошей стане дуже актуальною. А ще в неділю можуть виникнути проблеми вдома чи з батьками.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ракам до вихідних треба більше думати про гроші. У понеділок є всі умови для того, щоб збільшити дохід, здобути премію, купити дорогу розкішну річ або порадіти подарунку. А потім до суботи потрібно буде вирішувати, що робити з багатством, що несподівано звалилося, як їм розпорядитися. У вівторок та першу половину середовища не буде ні сил, ні бажання спілкуватися. Більшість Раків проведуть час на самоті. А в середу по обіді їхній настрій несподівано зміниться. Їм захочеться бути на очах і чути компліменти. Такий настрій збережеться до вихідних. Вихідні будуть метушливими. Чекає багато пересувань містом, спілкуванням, навчанням, новинами. У неділю будьте обережні на побаченнях та заняттях спортом.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки до вихідних будуть розриватися між будинком і біганами містом. Деякі ці теми будуть суміщені. В інших це будуть дві різні теми. У навколишньому світі чекає великий успіх у понеділок. Це може бути неймовірно вдала та корисна інформація чи перспективне знайомство. У вівторок будуть перешкоди у домашніх планах. У четвер та п'ятницю на домашні справи піде багато сил. З суботи обстановка заспокоїться, життя Близнюків стане спокійним. Весь час займатимуть домашні справи. У неділю треба побоюватися погіршення самопочуття, конфлікту з домашнім персоналом, проблем із домашніми тваринами, поломки великої побутової техніки.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тільці більшу частину тижня проведуть удома. Справи, пов'язані з будинком, житлом, батьками, членами сім'ї, здаватимуться їм дуже важливими. У понеділок у багатьох Тельців буде домашнє свято, велика покупка до будинку, переїзд, великий успіх когось із членів родини. Потім до вихідних Тільці тільки й будуть, що шукати застосування вдачі, що впала: приймати привітання, запрошувати гостей, по-новому розставляти меблі з урахуванням нових великих придбань... На вихідних їм захочеться відпочити. І це чудово. Потрібно відпочивати та набиратися сил. Але в неділю може бути небезпека від інших людей, тому варто проводити час лише у близькому та добре знайомому оточенні.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

У Овнів у будні буде неробочий настрій. У понеділок відпочинок, розваги та побачення будуть дуже вдалими. У Овнів з'являться нереальні, неймовірно багаті можливості самовираження. На деяких чекає блискуча вечірка чи свято. Хтось зустріне велике кохання. Тому немає нічого дивного в тому, що про роботу та справи Овни думатимуть найменше. Це зміниться на вихідні. Овнам доведеться упорядковувати будинок, робоче місце, справи та думки. Деяких турбуватиме здоров'я. Неділя – виключно травмонебезпечний день. Тема здоров'я та самопочуття буде основною. Зірки не рекомендують Овнам у цей день подорожувати, перебувати там, де може бути складно отримати медичну допомогу.

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2024 для всіх знаків Зодіаку: виживання Тельців, інтрижки Терезів та погіршення Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.