Усі діти мають багату уяву, але іноді їхні розповіді настільки незвичайні, що навіть дорослі починають сумніватися в реальності. Так сталося з 5-річним Люком Рюльманом із Огайо, США.

Одного дня цей малюк почав розповідати своїм батькам історії про жінку на ім'я Пем, які спершу здавались просто дитячими вигадками. Але чим більше деталей додавав Люк, тим більше його мама Еріка була вражена.

За словами матері, син розповідав, що був жінкою, яка загинула під час пожежі. Він стверджував, що його звали Пем, і що він жив у Чикаго. Найдивніше, що родина ніколи не була в Чикаго, але Люк так детально описував це місто, наче відвідував його багато разів.

Люк Рюльман. Фото: Dailystar

Еріка вирішила дізнатися більше про загадкову Пем. Її пошуки привели до дивовижного відкриття: виявилося, що у 1993 році в чиказькому готелі "Пакстон" сталася трагедія. Під час пожежі багато людей загинуло, зокрема й жінка на ім'я Пем Робінсон. Люк, який ніколи не знав цієї інформації, описав обставини її смерті, кольори її сережок і навіть те, що вона любила слухати музику Стіві Вандера та грати на клавішних.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

Ця історія викликала інтерес не тільки у батьків Люка, а й у продюсерів телешоу про паранормальні явища. Вони зв'язалися з родиною і запросили їх до участі в програмі "Привид у моїй дитині". Найбільш вражаючим моментом стало те, що Люк з першого погляду впізнав Пем на фотографії серед інших жінок.

Нагадаємо, Волонтери роздали людям льодяники з метамфетаміном: скуштували навіть діти

Раніше ми розповідали, як Зачати дитину в "утробі" мамонта: Винничина заманює туристів дивними послугами

Також, 68-річна пенсіонерка протягом 1,5 років крала курячі крильця зі шкільної їдальні: збитки – 62 млн гривень