Деякі знаки Зодіаку особливо обдаровані самим Господом і несуть дари крізь життя. Це велике благо і шалена відповідальність.

Кожен дар Божий дається для того, щоб нести світло в світ і просвічувати тих, хто загубився на шляху до світла. Деякі знаки Зодіаку мають призначення від народження, наділені незвичайним даром від Бога.

Рак

У світі зла та спокус тільки одна може вивести заблукані душі до світла і повернути їм спрагу життя. Це кохання. Ракам Господь дарував Любов, як можливість показати всю повноту почуттів, всю їхню силу, і цією силою створити основу для продовження життя – сім'ю.

Діва

Ці знаки Зодіаку Господь наділив даром Пізнання та Розуму, щоб Діви досліджували світ, у якому живуть, розширювали його межі, просвітлювали решту, хто заплутався та приносили користь. А також для винаходу нових можливостей взаємодії із Всесвітом.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації

Показати ще

Терези

Ваги наділена задарма Сумніви. Адже сумнів - це чеснота, здатна вивести людину з глухого кута і змушує побачити істину. Без сумніву, неможливо переконатися у своєму існуванні, будь-яка реальність ілюзорна. А сумнів приносить прозріння.

Стрілець

Стрільців Господь обдарував щирістю. Саме ці знаки Зодіаку несуть у світ правду такою, якою вона є. Вони розплющують очі на те, що люди не хочуть бачити, і показують цінність істинного судження, непідвладного ілюзорного спотворення брехні.

Водолій

Водоліїв має дар Свободи. Дар, який показує, ким може стати людину, який шлях може вибрати. Дар, який відкриває всі шляхи та дає безмежні можливості вибору та розширення свідомості.

Риби

Риби – знаки Зодіаку, яких Господь наділив Співчуттям. Можливістю відчувати іншого як себе, розуміти іншого, співчувати, нести у світ милосердя та чистоту співпереживання, пробуджуючи серця втрачених.

Нагадаємо, що 19 серпня та 25 грудня – небезпечні дати 2024 року: як пережити ці дні і що відбуватиметься.

Раніше ми повідомляли, які знаки Зодіаку мають особливий захист від найвищих сил.