Британсько-албанська хітмейкер Дуа Ліпа будує величезний багатомільйонний особняк у Саранді, Албанія, де її сім'я має коріння.

Видання Page Six передає, що новий будинок у прибережному місті, розташованому навпроти грецького острова Корфу, матиме чудовий краєвид на Іонічне море.

Липа, яка народилася у Великій Британії в сім'ї албанських іммігрантів Анеси і Дукагджин Ліпа, у листопаді отримала албанське громадянство від президента Байрама Бегая.

Дуа Ліпа: скрін із соцмережі

Лауреат премії "Греммі" жила у Косові зі своєю родиною з 11 до 15 років. Вона розповідала NPR: "Я б нізащо не проміняла це на весь світ, тому що це дійсно допомогло мені стати тим, хто я є"

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

У 2016 році співачка "Levitating" та її батько заснували фонд Sunny Hill Foundation, щоб збирати кошти за допомогою щорічних концертів в Албанії, щоб допомогти людям, які зазнають фінансових труднощів.

Влітку 2021 року вона відпочивала на Балканах зі своєю родиною та тодішнім хлопцем Анваром Хадідом та вечеряла з прем'єр-міністром Еді Рамою.

Дуа Липа

Липа також володіє будинком у Лондоні та спортивними автомобілями, у тому числі Jaguar I-Pace та Jaguar F-Type.

Минулого місяця ЗМІ повідомляли, що Ліпа зближується з репером Джеком Харлоу, в останньому альбомі якого є пісня, названа доречно "Дуа Ліпа".

Пара зустрілася з бранчем Variety Hitmakers у Лос-Анджелесі у листопаді і відтоді перебуває у постійному спілкуванні.

Дуа Ліпа

Нагадаємо, що Ду Ліпа на честь 27-річчя оголилася для відвертої вистави: у мікро-стрінгах показала, що у неї між ніг.

Раніше ми повідомляли, що Дуа Липа без ліфчика приголомшила неймовірним тілом: пікатна сукня розійшлася прямо на грудях.