Дуже відома українська акторка, яка набула великої популярності завдяки головній ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників. Не секрет, що Дарина дуже любить, окрім своїх акторських талантів, демонструвати ще й свої спостереження із зіркового життя.

Розуміємо, що Дар'я має доступ до багатьох місць, до яких прості українці не заходять. На цей раз актриса вирішила показати загадкову туалетну кімнату, де ховається справжня таємниця. Спробуємо розгадати.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Дар'ї Петрожицької у мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

Справа в тому, що Дар'я Петрожицька займалася у спортзалі, тут вона заявила так: "Куди їду? Далі від зайвої ваги". Після тренування зірка пішла до туалетної кімнати і її дуже здивувала дизайн та інтер'єр.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Посеред туалетної кімнати стояв великий умивальник у вигляді колони, а по краях у наго були умивальники. Дарина скористалася моментом і сфотографувала цей витвір мистецтва.

"Вам нічого не нагадує?", - Запитала Дар'я.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

Після цього питання Дар'я Петрожицька отримала багато відповідей на особисті повідомлення. Минуло трохи часу і актриса розповіла: "Бінго! Гаррі Поттер друга частина – Таємна кімната". Тут шанувальники можуть побачити кадр із того самого фільму, і погодитися, що цей туалет справді схожий на той, що був у кінострічці.

Відомо, що згідно з історією про хлопчика зі шрамом, в даному туалеті є таємна кімната, де мешкає великий древній змій-монстр Василіск. Однак у тому фільмі юний Гаррі знищив це чудовисько з допомогою меча Годріка Гріфіндора.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька роздяглася і показала нову Людину-павука: "Бавовна зліва...".

Раніше повідомлялося, "Хочете прикол?": Дар'я Петрожицька відмовилася робити українок красивими, залишився лише Машуковський.

Також, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зізналася, що стала мамою і показала "малюків": "Актриса перетворилася на...".