Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька похвалилася своїм бойфрендом та заінтригувала шанувальників однією деталлю. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька ще у перші тижні повномасштабної війни виїхала до Німеччини, де зупинилася біля свого бойфренда. Навіть на відстані зірка не забула про шанувальників і регулярно виходить із ними на зв'язок, показуючи, що відбувається у її житті.

Дарія Петрожицька, фото: Знай.ua

На цей раз Дар'я Петрожицька показала свого коханого, опублікувавши фото, на якому він ніжно цілує її в шию.

Шанувальники захопилися ніжністю коханих і засипали їх компліментами. При цьому деякі помітили на пальці зірки обручку.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Вітаю, нехай ці цифри перетворяться на нескінченне кохання один до одного, нехай ваше кохання з кожним днем ​​стає все сильнішим і кращим. З любов'ю Петрожата", "Гарні", "Бусинки", "А це випадково не обручка на безіменному пальчику?" ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька записала "розпакування" на саму себе: "Червоний ніс, собача шерсть..."

Також наш портал інформував, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".

Крім того, ми писали, Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і що залишається за кадром: "Від токсикозу та..."