Принц Гаррі розповів, як, будучи 17-річним студентом Ітона, він втратив цноту зі "старшою жінкою" в полі за "дуже жвавим пабом".

У своїх приголомшливих мемуарах герцог Сассекський пише: "Я швидко осідлав її, після чого вона відшльопала мене по дупі і відіслала геть".

Виявилося, що необачність була помічена, бо пізніше він розповідає, як королівського охоронця було послано дізнатися правду про інцидент.

Принц Гаррі, скріншот: Youtube

Тим не менше, він продовжує пояснювати у своїй новій книзі "Запасний", що королівський наглядач на ім'я Марко насправді був посланий його батьком - тоді ще принцом Чарльзом - для розслідування чуток про те, що Гаррі вживав наркотики під час відвідин вищого суспільства.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Коли експерт з безпеки почав його допитувати, Гаррі пише: "Я підозрював, що він мав на увазі мою недавню втрату цноти, принизливий епізод зі старшою жінкою, яка любила коней-мачо і поводилася зі мною як з молодим жеребцем".

Описуючи квапливе злягання, він продовжує: "Я швидко осідлав її, після чого вона відшльопала мене по дупі і відіслала. Одна з багатьох моїх помилок полягала в тому, що я дозволив цьому статися в полі, відразу за дуже жвавим пабом. Без сумніву. , хтось нас бачив.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Принц не називає імені "старшої жінки", про яку йдеться, але, безумовно, його інтерес до дорослих жінок добре задокументовано.

Кетрін Оммані, зірка реаліті-шоу та дизайнерка інтер'єрів, заявила в листопаді минулого року, що мала короткі стосунки з Гаррі, коли йому був лише 21 рік, а вона була 34-річною матір'ю двох дітей.

Перші серйозні стосунки Гаррі були з Челсі Деві, зімбабвійською адвокаткою, яка стала дизайнеркою ювелірних виробів, з якою він зустрічався з 2004 по 2011 рік.

Він також був пов'язаний з телеведучою Наталі Пінкхем, хоча ведуча Sky Sports F1 наполягала на тому, що в 2006 році вони були не більше ніж друзями і що тодішній дівчині Гаррі, Челсі Деві, "нема про що турбуватися".

принц Гаррі

Нагадаємо, що Меган Маркл розлютила принца Гаррі, посміявшись з королеви Єлизавети II: "Він виявляє зневагу".

Раніше ми повідомляли, що король Чарльз III проігнорував смерть свого брата Макса перед Новим роком: "Він був вільний від марнославства".