Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча десь місяць тому дякувала Збройним силам України за те, що щодня ми можемо прокинутися.

З подібними думками потрібно прокидатися щодня. Бо наші захисники роблять неможливе. І зараз жінка спробувала відповісти на запитання – коли ж українці зможуть святкувати, і хто ж приноситиме подарунки. Останнім часом можна помітити зростання "конфліктних" ситуацій щодо того, коли ж правильно відзначати Різдво або інші новорічні свята. Нам потрібен час, щоб звикнути до Різдва 25 грудня. До Дня Святого Миколая – 06.12.

Катерина Осадча, фото: Instagram

"А з іншого боку, щоб не мати нічого спільного з дурним сусідом, звикнемо швидко. Інша справа – діти, ми дорослі повинні заздалегідь готувати дітей до того, що Дід Мороз уже не прийде, якщо до ваших приходив раніше (у нашій сім'ї про нього і не знають діти)", - заявляє Катерина Осадча.

У жодному разі не можна говорити малюкам, що Діда Мороза збило ППО, що його вбили чи щось інше.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Катя Осадчая, фото: Знай.ua

"У нашій родині цього року прилітав Санта у Новий рік, а Дід Мороз залишився в країні наших ворогів", "Треба святкувати, нарешті, як весь цивілізований світ і як святкувала Україна до 1929-го року", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, онука Асії Ахат не називає її бабусею, скрипалька розповіла Каті Осадчій правду: "Я не кривитиму душею"

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Горбунова Катя Осадча зізналася, які подарунки викликають у неї сльози: "Немає більшої цінності, ніж..."

Знай.ua писав, Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю"