В період з 13 по 15 жовтня, Землю накриє потужна магнітна буря. У цьому місяці буде декілька магнітних бур, які будуть різні по потужності.

Та вже завтра 13 жовтня почнеться потужне явище, яке буде тривати принаймні три дні.

Магнітна буря, скріншот: YouTube

До 15 жовтня варто звернути увагу на свій стан здоров’я людям, які страждають від метеозалежності. Також в цей період можуть загостритися хронічні хвороби. Для всіх людей магнітні бурі відчуваються абсолютно на різному рівні, та найчастіше спостерігаються такі самі симптоми:

Головний біль. Фото: скрін youtube

В ці дні найкраще дотримуватися простих рекомендацій, які зможуть урівноважити стан. Якщо на вас впливають магнітні бурі, то щоб полегшити космічний вплив потрібно дотримуватися правильного харчування, займатися фізичною активністю та спортом. Важливим буде правильний режим сну, нормальне споживання чистої води, відмова, або обмеження вживання алкоголю та жирної їжі. Хоча б на період бур з споживання приберіть каву та куріння. Якщо не виходить прибрати кофеїн та паління, то варто хоча б зменшити споживання. Так в стані не буде спостерігатися сильних коливань, які б могли завдати проблем. Окрім того, варто уникати стресів та тривожних ситуацій.

Магнітні бурі можуть відчуватися як погане самопочуття, але скорегувавши на декілька днів свій раціон та спосіб життя можна перенести цей період з легкістю.

Нагадаємо, портал Знай інформував, дати магнітних бур в жовтні: коли чекати важких днів та скільки триватимуть

Раніше на порталі Знай повідомлялося, в Україну завезли небезпечну каву: впасти у кому можна від однієї кружки

Також, наш портал інформував, застуда відступить через три дні: чим корисна куркума з медом та як її приймати