Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram.

Маша Єфросиніна розповіла про свої пригоди за кордоном. Зірка за кілька тижнів відвідала кілька країн, але ці поїздки відзначилися тим, що вона була дуже неуважна.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

За це ведуча поплатилася сповна - забула валізу в літаку, залишила косметичку з дайсон-стайлером.

Більше того, про зникнення дорогих речей Єфросиніна згадала лише за тиждень. Раніше вона дуже ретельно все перевіряла та контролювала процеси, але велика завантаженість на роботі та безліч проектів "відгукнулися" на її стані.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

[quote author=""]"Мені потрібен відпочинок" – сказала я собі ще раз за цей рік, і так само, як увесь рік, собі відповіла: "зараз до Києва, попрацюю ще з фондом, знімаю випуски, проекти та ще хуліард питань вирішу ... і подумаю про це! - додала Маша.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

Але й у цьому її пригоди не закінчилися. Коли вона вже поверталася до Варшави до сина та мами, вона зустріла на своєму шляху цікавого таксиста.

"По дорозі на потяг мене клеїв таксист убера, показавши перед цим усі наркоманські райони Варшави. На мене, мабуть, видно, що мені це дуже цікаво", - поділилася Єфросиніна.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, через що ніколи не хотіла мати дітей: "Потім ще два дні...".

Раніше ми повідомляли, що "Леви на джипі" потролили телеведучу Машу Єфросинину за любов до шикарних прикрас: "Медичне золото, яке допомагає від бідності".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна зізналася, що "не вивозила", але її врятувала Оля Полякова: "Не зриваюсь на Саню".