Популярна українська співачка Олена Тополя, яка відмовилася від псевдоніма Alyosha, зізналася, що навчається володіти холодною зброєю. Артистка вважає, що з новою навичкою вона почуватиметься впевненіше у небезпечних ситуаціях.

Вчитися володіти зброєю Тополі вирішили після повернення зі США в Україну. Окрім фактора безпеки Олена переконана, що заняття зі зброєю допоможуть їй підтримати струнку фігуру.

Про це Олена Тополя розповіла одному із українських видань у відвертому інтерв'ю.

Alyosha. Фото: Instagram

"Після повернення з Америки вирішила, що хочу для себе освоїти володіння холодною зброєю. Це дозволяє підтримувати себе в тонусі, у добрій фізичній формі, щоб бути впевненою в собі і у фізичному плані, і в духовному, і в розумовому", - заявила артистка.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Зірка розповіла, що раніше ходила до тиру. З її слів, стрілянина вимагає постійної практики, щоб пам'ятати, як користуватися пістолетом або автоматом, і не втрачати навички прицілу.

Тополі відзначила, що у складні часи війни, потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій: "Я ходила до тиру, бо дуже довго випрошувала у чоловіка, де потренуватися, де постріляти. Стріляти я вчилася давно, тому треба практикуватися, щоб не забувати, як відчувати вагу, як цілитися. Коли ти маєш певні знання, навички, якось спокійніше, особливо зараз. Важливо знати, що будь-якої миті ти можеш правильно відреагувати і проаналізувати правильні стратегії для своєї поведінки.

Наразі Олена вчиться володіти катаною. Як відомо, катана – японський довгий гострий меч, який є надзвичайно небезпечним. Однак, як каже співачка, цей вид зброї дисциплінує та розвиває реакцію людини.

Alyosha, скріншот з відео

"На заняття з катаною я пішла, бо мені захотілося виплеснути емоції. Катана - це дуже гострий меч. Це номер один за небезпекою холодної зброї, і треба бути дуже обережним, м'яко кажучи. Це дисциплінує, розвиває реакцію, концентрацію, спостережливість. цьому мистецтві дуже багато моментів, які вчать людину швидко реагувати, оцінювати, аналізувати та діяти", - розповіла артистка.

Нагадаємо, "Піт, кров, сльози": лідер "Антитіла" розповів, чи готовий повернутися на фронт.

Раніше повідомлялося, досвід роботи з компанією Алекс Хаус: "Хамство отримав у бонус".

Також, у світі вперше померла людина від рідкісної хвороби – як це сталося.