Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Оклахоми, вирішив зробити своєму дев'ятирічному синові Калу справжній подарунок мрії – подарувати йому восьминога. Проте вже за кілька місяців сім'я зрозуміла, що придбання цього морського створення стало для них справжньою катастрофою.

Коли Кліффорд повідомив сина, що може замовити восьминога в акваріумній крамниці, хлопчик просто розплакався від радості. Батько не міг відмовити синові в такій заповітній мрії, і одразу оформив замовлення.

Кліффорд придбав для цього спеціальний резервуар із морською водою, систему циркуляції та корм. Проте невдовзі виявилося, що Терренс справді був самкою восьминога, яка за деякий час почала відкладати яйця.

Коли Кліффорд та його родина розглянули одне з цих яєць під мікроскопом, вони були приголомшені – усередині виявився мініатюрний восьминіг. У результаті, всі 50 яєць перетворилися на стадо дитинчат, яких сім'я мала доглядати. Їм довелося облаштовувати окремі будиночки для всього цього потомства, регулярно купувати корм і вживати заходів, щоб запобігти пошкодженню будинку від пролитої води.

Зневірившись, Кліффорд почав благати у різних дослідників забрати малюків. І в результаті вдалося роздати дітей по інших будинках.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, ми всі були русалками: вчені знайшли унікальне поховання людей-риб

Як повідомляв "Знай.ua", їй мільйон років: спелеоги знайшли 5-сантиметрове щось, яке приховувало велику таємницю

Знай.uа писав, такий розумний, що скоро заговорить: коти можуть вивчити людські слова, дивовижні факти