Війна в Україні стала жахливою трагедією для нашої країни та її народу. Однак, як стверджують деякі астрологи, це важке випробування не триватиме вічно. Зокрема Влад Росс спрогнозував, що повномасштабні бойові дії можуть завершитися навесні 2025 року.

За словами астролога, до 5 листопада 2024 року неможливо очікувати закінчення війни.

ЗСУ. Фото Генштаб

Однак після цієї дати ситуація почне поступово змінюватися на краще (саме на цей день призначено президентські вибори в США). Рос переконаний, що саме у травні 2025 року з погляду нумерології може відбутися знакова подія, яка ознаменує завершення активної фази протистояння.

Експерт зазначає, що не варто сподіватися на якнайшвидше припинення вогню чи перемир'я. На його думку, навесні наступного року вірогідніший сценарій, за якого російські війська залишать окуповані території України.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб

Звичайно, прогнози астрологів не є остаточними і безперечними. Однак сама думка про те, що ця жахлива війна матиме свій кінець, вселяє надію і надає сили для подолання нинішніх випробувань. Ось тільки невідомо, на яких умовах все може завершитися.

Ніхто зараз точно не розповість подробиць, бо ними ніхто не володіє.

Нагадаємо, гороскоп на тиждень 22-28 квітня для всіх знаків Зодіаку: емоції накриють Раків, майбутнє відкриється для Водоліїв, а Тельцям буде важко

Як повідомляв "Знай.ua", окупанти націлилися на міста: відомий астролог передбачив, коли може початися "загострення"

Знай.ua писав, квітневий парад планет: як побачити, і чого чекати людям від "танцю" небесних тіл