Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яка довгий час співала під "крилечком" Потапа розпочала своє вільне плавання та випустила нову пісню, якою зачарувала українців.

Відеокліп на пісню зірка розмістила на своїй сторінці Instagram. Співачка перейшла на українську, чим викликала ще більше вдячності від своїх шанувальників.

Мішель Андраде, фото: Instagram

Коли ми залишаємося наодинці, завжди приходить істина. Всі відповіді на наші питання – там, у тиші… Я навчилася бачити світло серед вогнів… і нести його через музику. Сьогодні дарую його вам у новій відеороботі

Мішель Андраде. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Дівчина на відео знаходиться у спальні на великому ліжку у корсеті та панчохах, білосніжного кольору. Чуттєвості додає зачіска красуні, та яскравий макіяж. Також не останню роль у образі грає м'яке лампове світло, яке підсилює слова пісні.

У коментарях не шкодували приємних відгуків для Мішельки.

"Завжди цікаво знати, що автор хотів донести у цій пісні і як це розуміють слухачі. Для мене ця пісня здалася трохи релігійною після її прослуховування. Хоч світло є в кожному з нас, просто не кожен знайшов, як його увімкнути", "Нереально, як це красиво! Твоє волосся", "Дякую, що перейшли на Українські пісні", "Ну дуже чуттєво", "Оййй, скільки ж сексуальності у цьому шедеврі!", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Мішель Андраде плюхнулася в басейн із кульками і показала, як її "накриває": "Все як у житті".

Як повідомляв "Знай.ua" волохаті "ноги" експідопічної Потапа Мішель Андраде потрапили у кадр: "Головне, щоб тепло".

Також "Знай.ua" інформував, колишня протеже Потапа Мішель Андраде "подорослішала" у вишуканій сукні: "Подумала, що Кендал Дженер".